Nieuw vakantiepark Resort de Brabantse Kempen officieel geopend

Het vakantiepark in Lage Mierde, Noord-Brabant, is in oktober 2023 overgenomen door TopParken. De afgelopen maanden stonden in het teken van vernieuwing, doorontwikkeling en de realisatie van diverse nieuwe vakantiewoningen. Afgelopen vrijdag is het nieuwe vakantiepark Resort de Brabantse Kempen officieel geopend door de burgemeester van de gemeente Reusel-De Mierden. De opening was tevens het startsein van het eerste verkoopweekend. 

De opening betrof een feestelijk event met livemuziek, catering en animatie voor de jongste gasten. Het event begon om 14:00 uur met een openingsspeech van Jet Köhnen, directiesecretaresse bij TopParken. Vervolgens werd het vakantiepark officieel geopend, waarna bezoekers, waaronder bestaande vakantiewoningeigenaren, omwonenden en geïnteresseerden, de mogelijkheid kregen om kennis te maken met het nieuwe vakantiepark, de faciliteiten en vakantiewoningen. 

Afgelopen weekend vond ook het eerste verkoopevent plaats en werden de eerste nieuwe vakantiewoningeigenaren verwelkomd. Het hoge aantal bezoekers laat zien dat Resort de Brabantse Kempen een populaire locatie en keuze is voor een eigen vakantiewoning. 

Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken over de opening en het verkoopevent: ‘We zijn enorm trots op al onze medewerkers en onderaannemers die de afgelopen periode hard hebben gewerkt aan de transformatie van ons nieuwste vakantiepark’. Hij vervolgt: ‘De natuurrijke ligging, accommodaties en diverse faciliteiten, zoals het buitenzwembad met glijbaan en de midgetgolf- en padelbaan, maken dat we niet kunnen wachten om veel nieuwe eigenaren en vakantiegasten te mogen verwelkomen.’ 

Bron en meer informatie: Nieuw vakantiepark Resort de Brabantse Kempen officieel geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *