Nieuw topmanagement voor Center Parcs Europa

Olivier Garaïalde en Sylvain Bosc zijn benoemd tot respectievelijk CEO en CCO van Center Parcs Europe. Deze benoeming is het sluitstuk van een grote reorganisatie van de topstructuur.

Afgelopen jaar waren Pascal Ferracci afgezwaaid als CEO en Vanessa Diriart afgezwaaid als CEO en CCO. Hun posities waren tijdelijk waargenomen door anderen.

Als CEO gaat Olivier Garaïalde Center Parcs vertegenwoordigen binnen het algemeen management van de Group. Specifiek stuurt hij de doorontwikkeling van Center Parcs aan, met een focus op internationale ontwikkeling, de ontwikkeling van het bedrijfsmodel, de digitalisering en het uitbreiden van het aanbod. Hij ziet bovendien toe op de continuïteit en inzet van de CSR-strategie. Sylvain Bosc gaat onder meer leiding geven aan de Europese en internationale verkoopontwikkeling van het merk. Hij wordt verantwoordelijk voor marketing, e-commerce, data-analyse, directe en indirecte verkoop, klantcontactcentra, revenue management en de digital customer journey.
 
Olivier Garaïalde (54 jaar) studeerde hospitality management aan de Ecole Hôtelière de Lausanne in Zwitserland en begon zijn carrière in 1991 bij Disneyland Parijs. Na verschillende functies te hebben gehad in Finance en Operations werd hij daar Director of Hotel Operations voor zeven hotels. In 2005 werd hij operationeel directeur bij Compagnie des Alpes, waar hij de afdeling leisure resorts van het bedrijf reorganiseerde. Hij trad in 2009 toe tot het directieteam als Vice President of Operations. In 2013 werd hij Vice President of Operations van de Farah Experiences LLC-groep en vervolgens CEO van het bedrijf in maart 2016.
 
Sylvain Bosc (49 jaar), afgestudeerd aan HEC, heeft 25 jaar lang gewerkt in de luchtvaartsector. Hij begon zijn carrière in 1995 bij Air France binnen de de verkoopteams in New York, voordat hij verschillende verkoopmanagementfuncties vervulde in Spanje en Japan. Na een korte periode van twee jaar in de mode-industrie, trad Sylvain Bosc in 2010 toe tot de Corsair-teams als Sales Director voordat hij overstapte naar South African Airways in Johannesburg in 2014 en Fastjet in 2017. In 2019 werd Sylvain Bosc Vice President Europe bij Qatar Airways in Londen. In april 2020 werd hij consultant met een focus op de ontwikkeling en herstructurering van bedrijven in de transportsector en de toerismesector.

Bron en meer informatie: Groupe Pierre & Vacances Center Parcs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *