Nieuw Rotterdam gedeelte geopend in Madurodam

Madurodam heeft er een nieuwe themazone bij: Nieuw Rotterdam. Deze nieuwe toevoeging aan het park bevat gedetailleerde, iconische gebouwen op schaal, waaronder de Markthal, het Depot en de kubuswoningen.

Rotterdamse iconen in Madurodam 

Bezoekers kunnen vanaf vandaag genieten van diverse nieuwe Rotterdamse iconen. De indrukwekkende modellen van De Rotterdam, de Markthal, het Depot, de Euromast, de Erasmusbrug, de kubuswoningen, SS Rotterdam, Hotel New York, Station Blaak en Restaurant De Boompjes laten zien waarom Rotterdam bekend staat om haar moderne en innovatieve architectuur. Een must see voor de echte Rotterdammer! 

Op zoek naar verborgen parels 

In de Rotterdamse gebouwen zitten tal van interactieve en speelse elementen verstopt waar bezoekers naar op zoek kunnen gaan. Zo is er een abseiler op de Euromast te zien en het geliefde Rotterdamse olifantje Olli verstopt in het park. Bezoekers kunnen ook de glazenwasser aan het werk zetten op De Rotterdam door hem zelf te besturen.  En bezoekers kunnen ‘belletje lellen’ bij bekende en minder bekende Rotterdammers in de Markthal.

Meer informatie: www.madurodam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *