Nieuw programma “Naar Buiten Met…” inspireert om te genieten van het buitenleven

Dennis Wilt, Bram Engberts en Tjitze van der Dam lanceren het online programma “Naar Buiten Met…”, dat Nederlanders inspireert om te genieten van het buitenleven en duurzaamheid. In elke aflevering ontdekken zij samen met bekende gasten de natuur en bereiden ze smakelijke gerechten met lokale producten. De lancering van dit programma en de bijbehorende inspiratiedagen zijn nu beschikbaar en toegankelijk voor iedereen die de natuur en duurzaamheid wil ontdekken.

Op dit moment is er nog geen recreatiebedrijf betrokken bij ‘Naar Buiten Met…,’ Organisator Tjitze van der Dam: “We hebben het concept volledig in eigen beheer gehouden. Mochten er recreatiebedrijven geïnteresseerd zijn om samen te werken, of sessies te organiseren staan wij er zeker open voor om het gesprek aan te gaan.”

In een tijd waar duurzaamheid, klimaat en voeding belangrijke en veelbesproken onderwerpen zijn, hebben Dennis Wilt (winnaar van Expeditie Robinson 2022, weerman bij SBS6 en klimaatdeskundige), Bram Engberts (eigenaar van het Beemster Arboretum en groenexpert) en Tjitze van der Dam (gerenommeerde chef en verbinder binnen de culinaire wereld) de handen ineengeslagen om Nederlanders op een toegankelijke en begrijpelijke manier te inspireren met het buitenleven. Het nieuwe online programma “Naar Buiten Met…” neemt kijkers mee op avontuur in de natuur, waar de drie gastheren samen met bekende gasten zoals Irene Moors, Chatilla van Grinsven en Yves Berendse, heerlijke gerechten bereiden met lokale en natuurlijke producten.

De missie van “Naar Buiten Met…” is om iedereen meer bewust te laten genieten van het buitenleven en de actuele thema’s rondom duurzaamheid, klimaat en voeding op een eenvoudige en begrijpelijke manier onder de aandacht te brengen. Het programma toont de schoonheid en veelzijdigheid van de natuur en benadrukt het belang van duurzaamheid en respect voor het milieu. Tijdens de afleveringen delen de presentatoren hun expertise op het gebied van klimaat, natuur en gastronomie, terwijl ze samenwerken met hun gasten om smaakvolle, lokale gerechten te bereiden met ingrediënten die ze in de natuur vinden.

Om nog meer mensen te inspireren, organiseren Dennis, Bram en Tjitze ook inspiratiedagen in het Beemster Arboretum of op locatie. Deze evenementen staan in het teken van duurzaamheid, teambuilding en natuurbeleving. Deelnemers worden aangemoedigd om deel te nemen aan activiteiten die hen dichter bij de natuur brengen en leren hoe ze duurzamer kunnen leven en werken.

“Naar Buiten Met…” is nu beschikbaar om online te bekijken.

Meer informatie: www.naarbuitenmet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *