Nieuw online platform Loosdrechts Plassengebied

Ruim 50 lokale ondernemers (horeca, watersport, recreatie en verblijf) hebben de site www.loosdrechtsplassengebied.nl gelanceerd. Met het online platform willen ze bezoekers inspireren het Loosdrechts Plassengebied en wat het te bieden heeft te komen ontdekken.

Gecombineerd met de slogan ‘Het leukste recreatiegebied van Holland’ geven ze aan dat dit dé plek is om te zien en beleven. 

Fietsen langs de buitenplaatsen in ’s-Graveland en langs de Vecht, wandelen over de hei of door de natuur in Ankeveen, varen over de Kortenhoefse- en Loosdrechtse plassen of mountainbiken door het Corversbos. Allemaal te combineren met het culinaire aanbod in alle dorpen. Maar ook een bezoek aan een van de forten van de Nieuwe Hollandse waterlinie of een tochtje met de fietsboot maken de diversiteit van dit gebied compleet. En dat alles centraal gelegen in Holland!

De nieuw ontwikkelde website heeft een moderne uitstraling en bevat praktische informatie over dit veelzijdige gebied. De makkelijk te navigeren site maakt bezoekers wegwijs in het Loosdrechts Plassengebied. Waar moet je zijn, wat kan je doen, waar ga je eten en slapen? Interessant voor zowel dagjesmensen als voor wie langer blijft, voor wie bekend of onbekend is in het gebied.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de site te bezoeken en geïnspireerd te raken het Loosdrechts Plassengebied te komen beleven.

Het online platform is een initiatief van Ondernemend Wijdemeren met financiële steun van de Gemeente Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hilversum e.o. en ondernemers uit Ankeveen, ’s-Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Kortenhoef en een aantal dorpen aan de vecht.

Meer informatie: www.loosdrechtsplassengebied.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *