Nieuw luxe kustpark Landal Berger Duinen ontvangt eerste gasten

Bij Landal Berger Duinen, het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks, gelegen aan de kust bij de Noord-Hollandse dorpen Bergen en Schoorl, zijn de eerste gasten welkom geheten in een van de 72 luxe vakantiewoningen. Hiermee voegt Landal een zeer aantrekkelijke kustbestemming toe aan de bestaande 25 vakantieparken aan zee in Nederland.

Landal Berger Duinen is een vakantiepark, met volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties in het schitterende duingebied van Noord-Holland. De 72 luxe vrijstaande vakantiewoningen zijn er in 4-, 6- en 8-persoonstypen. Een aantal heeft een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (incl. buitenhaard) en een rieten dak. Het park heeft een receptiegebouw met een kleine minishop waar souvenirs worden verkocht en fietsen kunnen worden verhuurd. Gasten kunnen voor verdere faciliteiten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen.

Kustlocatie

Landal Berger Duinen vormt een uitstekend startpunt voor wandelingen door de Schoorlse Duinen en het Noordzeestrand. Het breedste duingebied van Nederland is bovendien opgenomen in het uitgestrekte fietsroutenetwerk van de Brede Duinenroute, zodat gasten ook op de fiets veel bezienswaardigheden kunnen ontdekken, waaronder bijvoorbeeld het kunstenaarsdorp Bergen, de mondaine badplaats Bergen aan Zee en het pittoreske centrum van Schoorl. Ook voor dagtrips naar historische plaatsen Alkmaar, Hoorn of Amsterdam is Landal Berger Duinen ideaal gelegen.

Meer informatie: www.landal.nl/bergerduinen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *