Nieuw indoor entertainment center in Almere met volop interactieve attracties

Onlangs opende Almere Underground in het hart van de stad de deuren. Almere Underground onderscheidt zich met verschillende exclusieve, interactieve attracties, zoals de Valo Arena AR en Zero Latency VR, die vrijwel nergens anders in Nederland te vinden zijn.

AR attractie Valo Arena

Naast deze interactieve attracties is er nog veel meer te beleven. Er zijn meerdere bowlingbanen, een laser game arena karaoke, pooltafels, dartborden, glow in the dark minigolf en shuffleboards. Bezoekers die hun precisie willen testen kunnen er zelfs bijlwerpen, uiteraard onder begeleiding. Tussen de bedrijven door kan er in het gezellige bar- en restaurantgedeelte genoten worden van verschillende drankjes en heerlijke gerechten uit de uitgebreide, professionele keuken. Dit maakt Almere Underground ook de perfecte plek om een gezellige dag shoppen in Almere Centrum af te sluiten.

Exclusief en interactief 

Almere Underground is de enige plek in Nederland waar de Valo Arena permanent is opgesteld. Deze interactieve arena biedt diverse spellen die garant staan voor vermaak voor jong en oud. Deze mixed reality game, met een oppervlakte van 64 m², maakt gebruik van de nieuwste cameratechnologieën waardoor headsets en controllers overbodig zijn. Spelers kunnen zelf een spel, niveau en modus selecteren en genieten van een unieke speelervaring. Zero Latency VR is een andere bijzondere attractie die naast Amsterdam en Rotterdam nu ook in Almere beschikbaar is. Deze hypermoderne VR-ervaring biedt bezoekers de mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en samen spannende avonturen te beleven. Zero Latency VR zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring die gamers en avonturiers zeker zal aanspreken.

Meerdere doelgroepen

Almere Underground is bij uitstek geschikt voor stellen, gezinnen of vriendengroepen maar biedt ook uitstekende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, kinderfeestjes of andere besloten bijeenkomsten. De meetingroom “Weerwater” heeft een capaciteit van maximaal 120 personen en is ideaal voor teamuitjes, teambuilding en andere zakelijke evenementen. Veel van de activiteiten zoals bowlen, glow in the dark minigolf en karaoke maken Almere Underground ook een perfecte plek voor kinderfeestjes Hiervoor kan indien gewenst ook een aparte ruimte worden gehuurd.

Bron en meer informatie: www.almereunderground.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *