Nieuw Boutique-hotel in Den Bosch wordt voorzien van een hologramreceptie

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch opent begin volgend jaar een luxueus boutique-hotel de deuren. The Saints, een knipoog naar de nabijgelegen Sint-Janskathedraal, gaat gebruikmaken van de nieuwste technologieën, zoals een hologramreceptie. Het hotel moet de nieuwe standaard worden op het gebied van gastvrijheid in ’s-Hertogenbosch.

Het boutique-hotel in hartje ‘s-Hertogenbosch komt op de plek waar voorheen een voormalig koetshuis en enkele herenhuizen waren gevestigd. Het hotel zal bestaan uit twintig kamers en suites, elk met een eigen karakter en stijl, die uitkijken op de Parade. Er wordt nauw samengewerkt met de exploitant van het naastgelegen Theater aan de Parade.

Gastheer of gastvrouw in 3D

“Het is een prachtige plek voor een hotel met deze allure”, zegt Martijn Wagemakers, die samen met Joost Tuinman het hotel gaat exploiteren. “De historische details van de monumentale panden komen straks terug in het hotel en dat combineren we met hedendaagse technologie. Dit nieuwe concept gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de toeristische sector in ’s-Hertogenbosch.”

The Saints gaat gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Er komt onder meer een hologram bij de receptie, die ’s avonds en ’s nachts ter beschikking staat van de gasten. Wagemakers: “Overdag zijn er hostesses aanwezig in het hotel. In de avonduren komt de gastheer of gastvrouw digitaal tot leven in 3D om vragen van de hotelgast te beantwoorden. Verder gaat het boeken, inchecken en betalen allemaal digitaal en op afstand. En met een digitale sleutel in de Apple of Google Wallet krijg je toegang tot de kamers.”

Samenwerking met gemeente

Wagemakers en Tuinman zijn al jarenlang actief in de vastgoedwereld met kleinschalige projectontwikkeling. Het duo is mede-eigenaar van het luxe Amsterdamse boutique-hotel Seven one Seven dat is gevestigd in een monumentaal pand aan de Prinsengracht.

Voor de realisatie van het nieuwe luxueuze The Saints is nauw samengewerkt met de gemeente ’s-Hertogenbosch. “Bij de gemeente bestond al langere tijd de behoefte aan uitbreiding van het bestaande hotelaanbod, met name in het kwalitatief hogere segment”, aldus Wagemakers. “Met de komst van The Saints voldoen we aan deze wens. Eind van dit jaar voltooien we de verbouwing van de panden. We hebben er vertrouwen in dat we in het eerste kwartaal van 2024 de deuren kunnen openen. Het hotel gaat zorgen voor een nieuwe standaard in gastvrijheid in ’s-Hertogenbosch.”

Horecagelegenheid

Wagemakers en Tuinman zijn nog op zoek naar ondernemers die in de historische panden een restaurant willen openen dat aansluit bij de opzet van het hotel. Er is binnen ruimte voor tachtig gasten en op het terras is plek voor veertig gasten.

De panden waar The Saints in is gevestigd zijn eigendom van DVG Projecten, dat de afgelopen jaren een portefeuille heeft opgebouwd van meer dan 250 objecten. De exploitatie is in handen van Wagemakers en Tuinman.

Over The Saints

The Saints is een luxe boutique-hotel in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Het hotel zal bestaan uit twintig kamers en suites, elk met een eigen karakter en stijl, die uitkijken op de Parade. De opening staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *