Niet eten, maar slapen bij de ondernemers van Stek Amsterdam

De ondernemers van Stek Amsterdam zijn een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow om buiten hun horecazaak in Oost een plek te creëren om tot rust te komen en te genieten van de Nederlandse natuur: de buitenplek van Stek op de Veluwe. De dames hebben inmiddels een bedrag van ruim 35.000 euro opgehaald om het huisje duurzaam en geheel in stek-stijl te bouwen met een groep betrokken investeerders. Het uiteindelijke doel is om minimaal 45.000 euro op te halen.

Een buitenstek

Sinds de pandemie ervaren we massaal hoe leuk vakantievieren in Nederland is. En terecht, want ons kleine land heeft een grote diversiteit aan natuur, cultuur, fijne restaurants en mooie overnachtingsmogelijkheden. Onze hoofdstad is natuurlijk niet de enige plek waar het goed toeven is. Een duurzame trend, dat zagen ook de ondernemers achter Stek in Amsterdam. Harriet: “We zijn altijd bezig met het leven zo lekker, gezellig en duurzaam mogelijk maken. Dat beperkt zich niet alleen tot ons restaurant. We hebben de wens om de natuur in te gaan, een Stekje als uitvalsbasis voor een lekker verblijf buiten, buiten de stad, in de natuur.” 

Open met Pasen

Niet eten, maar slapen bij Stek. Huisjes gebouwd en ingericht met liefde, aandacht en oog voor kwaliteit & duurzaamheid op mooie plekken in Nederland. Dat is de ambitie. Het eerste huisje, de Buitenplek van Stek, komt op Bospark de Vossenberg bij Nunspeet. In maart 2023 wordt het geplaatst, daarna kunnen de ondernemers doen waar ze goed in zijn; inrichten, gezellig en duurzaam maken. Liselotte: “Met Pasen 2023 hopen we onze eerste gasten te kunnen ontvangen. Dat is een ambitieuze tijdslijn, maar we denken dat lukt!”. 

Crowdfunding

Het huisje, dat wordt momenteel gebouwd. Om het zo mooi en duurzaam mogelijk af te maken, is Stek een crowdfundingcampagne gestart met voorverkoop, dan krijg je voorrang en korting bij het boeken. Liselotte: “We vinden het heel erg leuk om samen met ons netwerk en onze klanten deze stap te zetten, zij kunnen dan ook als eerst genieten van de Buitenplek!” De campagne gaat als een trein, er is al meer dan 35.000 euro opgehaald. Harriet: “Als we meer dan ons doelbedrag realiseren, komt er een hottub bij de Buitenplek. Dat zou natuurlijk ultiem zijn”. 

De crowdfunding is een lening en / of voorverkoop. Het geïnvesteerde bedrag zal in vijf en een half jaar terugbetaald worden met een jaarlijks rendement van 3,5%. Of je koopt alvast een voucher voor je verblijf met korting. Er kan nog geïnvesteerd worden tot en met 22 januari 2023.  

Meer informatie: www.stek-amsterdam.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *