Netwerklunch recreatievakbeurs Gorinchem presenteert topsprekers

De Nationale Netwerklunch voor de recreatiesector heeft dit jaar een imposante lijst met presentatoren. Vanuit de Rabobank komt directeur bedrijven, Paul Dirken, een uitleg geven over nieuwe vormen van financiering. De ANWB is vol ambitie bezig om de dagrecreatie te verbinden met ‘Het land van de ANWB’. Carin van Berkel, programmamanager Vrije Tijd bij de ANWB, vertelt over de laatste ontwikkelingen.

Gorinchem 12 - 001Maar ook inspirerende ondernemers komen aan bod: Marc Koerts en Daan de Kruijk van Brand New Leisure, een nieuwe speler in de markt van dagrecreatie in Nederland, vertellen over hun innovatieve plannen om de Nederlandse consument te veroveren.

Prijzen en netwerken
Tijdens de Nationale netwerklunch worden twee prijzen uitgereikt;

  • – Wie wint de Pleisureworld Award voor meest innovatieve product in de recreatiesector? Op deze website werden onlangs al de vijf genomineerden bekendgemaakt.
  • – De Toeristenbelasting Award gaat naar een gemeente die de beste oplossing heeft gevonden voor financiering van recreatieve ontwikkeling. Het systeem waarop de toeristenbelasting nu is gebaseerd is al jaren een discussiepunt tussen gemeenten en ondernemers.

Wellicht het belangrijkste onderdeel; de netwerkmogelijkheden. De top van het Nederlands recreatief bedrijfsleven heeft zich weer massaal aangemeld, om onder het genot van een hapje en drankje nieuwe zaken te bespreken.

De Nationale Netwerklunch wordt georganiseerd door Pleisureworld.

Meer informatie: www.nationalenetwerklunch.nl

 

Recreatievakbeurs Gorinchem
Direct na de Nationale Netwerklunch wordt de Recreatievakbeurs Gorinchem officieel geopend. Op deze beurs wordt extra aandacht besteed aan ontwikkelingen rondom zwembaden. Bezoekers van de recreatiebeurs hebben ook toegang tot de horecabeurs die in hetzelfde complex plaatsvindt.

Meer informatie en uw gratis toegangskaart voor de beurs bestellen:
16655-Recreatie-GO-banner-300x300-px

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *