Moederbedrijf Belvilla (OYO) doet een grote overname in vakantiehuisverhuur in Kroatië

OYO blijft uitbreiden in de verhuur van vakantiehuizen. Met de overname van het bedrijf ‘Direct Booker’ worden meer dan 3200 huizen aan het portfolio toegevoegd. ‘Direct Booker’ is marktleider in het segment van vakantiehuisbeheer in Dubrovnik, een belangrijke toeristische bestemming in Kroatië.  

OYO exploiteert reeds merken zoals Belvilla (Belvilla by OYO), DanCenter, Traum Ferienwohnungen, onder andere in Europa. De vakantiehuizen van Direct Booker komen beschikbaar op Belvilla.com en na verloop van tijd ook op diens andere platforms. Deze overname versterkt de aanwezigheid van OYO in Europa in het algemeen en in Kroatië in het bijzonder, waar het al bijna 1800 vakantiehuizen heeft op zijn Belvilla-website en meer dan 7000 huizen op zijn Traum Ferienwohnungen-platform.  

OYO heeft in het recente verleden verklaard actief op zoek te willen gaan naar ‘instap’-overnames, vooral op de Europese markt als een strategische hefboom voor groei. OYO heeft al een sterk merk in onder andere Nederland, Denemarken, België, Duitsland en Oostenrijk. 

OYO, met haar hoofdkantoor in India, is een new-age technologieplatform met aanwezigheid in meer dan 35 landen en de op twee na meest gedownloade reisapp ter wereld. Met de overname van Direct Booker wordt het in Dubrovnik gevestigde bedrijf nu een onderdeel van het OYO-platform met een aanwezigheid in heel Europa.  

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *