MarketingOost partner van Kennisnetwerk Destinatie Nederland

MarketingOost wordt partner van Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Daarmee treedt deze toonaangevende destinatiemarketing- en –managementorganisatie toe tot het landelijke DMO netwerk om samen krachtig te werken aan de versterking van het vakgebied destinatiemanagement en de verdere ontwikkeling van de ‘spin in het web’ rol van DMO’s bij de bestemmingsontwikkeling .

Kampen (Foto: Hakfoort)

De afgelopen periode werkte MarketingOost al op diverse onderwerpen en projecten samen met Kennisnetwerk Destinatie Nederland, onder meer op het gebied van Data & Inzichten en het Hersteloffensief #hiermoetjezijn. Het aangaan van een partnership met Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een stap om deze samenwerking te intensiveren.

Evelyn Borgsteijn, directeur-bestuurder bij MarketingOost: “Onze toetreding tot Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een belangrijke stap in verdere professionalisering en versterking van het vakgebied Destinatie Management binnen Nederland. Als professionals versterken en ondersteunen we elkaar door samenwerking in de programmalijnen en expertgroepen. Samen sterk door het delen van inzichten en data en een gedeelde visie op Gastvrijheidsontwikkeling voor en door DMO’s”.

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is er blij mee dat MarketingOost partner wordt. “MarketingOost is een van de toonaangevende DMO’s in Nederland, met veel kennis op het gebied van data, inzichten en digitale toepassingen. Ook is er veel ervaring en expertise op het gebied van bestemmingsontwikkeling en regiobranding”, aldus Kees van Wijk, algemeen directeur Kennisnetwerk Destinatie Nederland / VVV Nederland. “Het partnership van MarketingOost betekent een verrijking van ons nationale DMO netwerk”.

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een netwerk van, voor en door professionals van circa 70 destinatiemarketing- en managementorganisatie. Door middel van samenwerking, gezamenlijke agendering van thema’s, kennisdeling, verbinding en ontmoeting draagt het netwerk actief bij aan de ontwikkeling en versterking van het vakgebied destinatiemarketing en destinatiemanagement. Met als doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van aantrekkelijke bestemmingen om te bezoeken en te verblijven, voor bewoners en bezoekers.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *