Marketing Zaanstreek zet waterrecreatie op de kaart

Marketing Zaanstreek geeft met het nieuwe magazine ‘Varen in de Zaanstreek’ een uitstekend beeld van de vele mogelijkheden in het waterrijke gebied.

varen in de zaanstreekMet waterkaarten, bedieningstijden van bruggen en sluizen, jachthavens, trailerhellingen, watersportservicepunten, bootverhuur, terrassen aan het water en bezienswaardigheden wordt het gebied voor de waterrecreant ontsloten. Een afwisselend gebied met natuur, cultuur, historie, industrieel erfgoed en niet te vergeten de Zaanse Schans met de vele industriemolens.
Een uniek gebied op nog geen uur varen van de Amsterdamse grachten, Haarlem en Alkmaar, het ideale reisdoel tijdens een dag op het water.

Niet voor niets zit de waterrecreatie in de Zaanstreek in de lift. Het van oudsher industriële gebied laat zich vanaf het water van een zeer bijzondere kant zien. De ruim 2.100 ligplaatsen voor de recreatievaart en jaarlijkse12.000 passages van recreatievaartuigen door de Wilhelminasluis laten zien dat het voor vele watersporters een bezoek meer dan waard is!

Praktische informatie:
Het magazine ‘Varen in de Zaanstreek’ is een uitgave van Stichting Marketing Zaanstreek in samenwerking met Lassooydesign BNO. ContentService ontwikkelde het concept en verzorgde de redactie.
Het magazine wordt verspreid via alle nautische bedrijven, watersportverenigingen, sluizen, horeca aan het water en B&B’s.
Formaat A4, 24 blz. en oplage 5000 stuks. De brochure is downloadable op; http://issuu.com/zaanstreek/docs/watermagazine1

Meer informatie: www.zaanstreek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *