MarinaParken opent in Loosdrecht haar tweede park

Op 30 september aanstaande opent MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht haar deuren voor de eerste gasten op haar nieuwe vakantiepark. Naast het eerste park, MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik (geopend in 2021), is nu dus de uitbreiding naar een tweede park een feit.

De naam zegt het al: MarinaParken, vakantieparken gelegen aan het water. Residentie Nieuw Loosdrecht ligt op een landtong aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 215 in Loosdrecht en is omringd door water. Het water sluit aan op de Stille Plas, vanwaar je onder andere naar de Loosdrechtse Plassen en de Vecht kunt varen. Steden als Amsterdam en Utrecht liggen op korte reisafstand van het park.

Het park is ruim opgezet met 42 luxe villa’s van 65 m2; elke villa heeft een ruime kavel van minimaal 300 m2. De villa’s zijn ingericht voor 4 of 6 personen en voorzien van een terras met tuinmeubelen en buitenhaard. Elke villa heeft een eigen aanlegsteiger of een aanlegplaats, waardoor het park uitermate geschikt is voor booteigenaren en watersportliefhebbers. Het park beschikt over een lobby waar fietsen, e-choppers en supboards gehuurd kunnen worden.

De villa’s zijn luxe ingericht en een verblijf is mogelijk vanaf 1 nacht met flexibele aankomst- en vertrekdagen. Het park is geschikt voor mensen die rust zoeken, maar ook de gezelligheid van het bruisende Loosdrecht en omgeving op prijs stellen

Op dit moment worden de laatste werkzaamheden afgerond, zodat het park eind deze maand geopend kan worden.

Meer informatie: www.marinaparken.nl/residentie-nieuw-loosdrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *