Lonely Planet Ultieme reis-top-500 met 4 Nederlandse en 2 Belgische bestemmingen

De Lonely Planet brengt een nieuwe gids op de markt met daarin 500 ultieme reisbestemmingen. In deze lijst zijn vier Nederlandse locaties opgenomen. Het hoogst staat het Anne Frank Huis. (op nummer 59).

ultieme reisbestemmingenVerder staat de Prinsengracht op nr. 128, het Rijksmuseum op nr. 233 en de Molens van Kinderdijk op nr. 445. Ook enkele Belgische reisbestemmingen hebben de top 500 gehaald. De Grote Markt van Brussel staat op nr. 174 en de Vlaamse slagvelden op nr. 478.

Zowel de populairste toeristische trekpleisters als de verborgen parels zijn in deze lijst gerangschikt: de ultieme top 500 van beste plekken op aarde. De reisexperts van Lonely Planet hebben beslist. Nu is de beurt aan de lezer: wat wordt de volgende reisbestemming?

Je kunt ervoor kiezen om te ontspannen in een van de vele badhuizen van Boedapest. Of laat je verrassen door de wilde dieren en de toegankelijkheid van het Zuid-Afrikaanse Krugerpark. Lonely Planet Ultieme bestemmingen levert genoeg inspiratie op voor een volgende vakantiebestemming en biedt daarnaast prachtige foto’s van plekken die je overslaat.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *