Leisure vastgoed bekeken vanuit het perspectief van de belegger

De sector leisure trekt de aandacht van een steeds breder publiek. Op 26 september wordt in Zandvoort een congres georganiseerd waarin de bijzondere eigenschappen van leisure als vastgoedcategorie worden besproken.

In Amsterdam is leisure een topcategorie (Amsterdam Dugeon)

De vraag naar een bijzondere beleving wordt steeds groter in ons dagelijks leven en leisure wordt steeds belangrijker. Leisure is meer dan een pretpark, dierentuin of museum. Denk bijvoorbeeld aan het trekken van bezoekers naar een winkelcentrum én het vasthouden daarvan. Of het bieden van een fijne werkplek met een luxe koffiebar op kantoor.

Leisure bepaalt steeds meer het succes van een locatie. En hoe succesvoller de locatie, hoe beter dat is voor de vastgoedeigenaar. Ook gemeenten zetten steeds meer in op een functiemix binnen gebiedsontwikkelingen en zien in dat leisure daarbij onmisbaar is.

Beleggingscategorie

Deze ontwikkeling heeft ook zijn weerslag op vastgoed. Leisure is echter een vrij brede term en de term ‘leisure vastgoed’ is (nog) niet gangbaar. Toch is het een beleggingscategorie om rekening mee te houden in de komende jaren. Maar waar liggen de kansen voor beleggers? Hoe werkt de wisselwerking tussen ontwikkelaars en leisure-exploitanten? Wat zijn gangbare contractvormen? En wat zijn de uitdagingen en valkuilen?

Ben jij erbij?

Op 26 september hoort u de feiten en cijfers over de leisure markt en wordt je bijgepraat over beleid, exploitatie, eigendom, ontwikkeling en taxaties van leisure vastgoed.

Meer informatie: www.vastgoedjournaal.nl/vastgoedkalender/396/leisure-and-vastgoed-congres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *