@Leisure Group neemt Pureholidayhomes.com Ltd over

De @Leisure Group heeft Pureholidayhomes.com Ltd overgenomen. Pure Holiday Homes is gevestigd in Slough (UK) en is één van de leidende platforms in de vakantiehuizenmarkt van Groot-Brittannië. Het bedrijf is in minder dan twee jaar gegroeid naar een aanbod van ruim 26.000 vakantiehuizen.
Versnelde realisatie internationale groeiambitie

Voor de @Leisure Group betekent de overname van pureholidayhomes.com een versterking van haar positie als één van de grootste Europese online vakantieaccommodatieverhuurders. Op dit moment bestaat het aanbod uit meer dan 300.000 vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Deze worden aangeboden via merken als Belvilla, Ardennes Relais, EuroRelais en Casamundo. De omzet in 2011 bedroeg bijna €200 mio.
Pureholidayhome.com werd opgericht in 2010 met als doel om een nieuw elan te brengen in de vakantiehuizenverhuursector in Groot-Brittannië. Met het bereiken van een aanbod van meer dan 26.500 huizen in minder dan twee jaar is Pureholidayhomes.com één van de snelst groeiende bedrijven in de sector. Het bedrijf is genomineerd voor verschillende prijzen en vaak in de nationale media geprezen om haar innovatieve aanpak van marketing en ontwikkeling.

Voor @Leisure is de overname een logische stap. Bestuursvoorzitter Maarten Esser: “Door de overname van Pureholidayhomes.com kunnen we onze internationale groeiambitie versneld realiseren. We willen aanwezig zijn in alle grote Europese markten, dus ook in Groot-Brittannië. Door deze overname zijn we in staat om zowel Britse huizenbezitters als Britse vakantiegasten toegang te verschaffen tot onze Europese platforms.”

Sean Collins, CEO van Pureholidayhomes.com: “Voor ons is dit een tijd met veel dynamiek en uitdaging. Vanaf het begin hebben we een agressieve groeistrategie gehad voor ons merk. De overname door @Leisure stelt ons in staat om onze huiseigenaren en websitebezoekers een eerste klas ervaring te blijven geven, terwijl we tegelijkertijd uitbreiden en vernieuwingen toevoegen die revolutionair zijn voor de sector. Als onderdeel van de @Leisure Groep verkrijgen we de middelen die we nodig hebben om voorop te blijven lopen in de zich snel ontwikkelende vakantieverhuurmarkt in Groot-Brittannië en Europa.

Over de @Leisure Group
De @Leisure Group is één van de grootste spelers op de Europese markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. @Leisure is marktleider in de online reismarkt in zowel de Benelux als Duitsland. Het aanbod van @Leisure bestaat uit ruim 300.000 vakantieaccommodaties in meer dan 30 landen. Jaarlijks boeken meer dan 1.3 miljoen vakantiegangers uit ruim 50 landen hun vakantie bij @Leisure. De @Leisure Group ontplooit op internet meerdere activiteiten, waaronder die van ‘touroperator’, wederverkoper (aggregator) en online marktplaats (enabler).
Via consumentenmerken als Belvilla en Ardennes Relais fungeert de @Leisure Group als touroperator in de vakantiehuizenverhuur. In totaal verzorgt de holding de verhuur van ongeveer 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Als aggregator biedt de @Leisure Group onder de merken EuroRelais en Casamundo een nog breder assortiment accommodaties aan van meerdere touroperators, terwijl zij als enabler ook advertentiemodellen exploiteert.
In totaal werken circa 200 medewerkers op de kantoren in Amsterdam, Eindhoven (Nederland), Hamburg, Keulen (Duitsland), Kitzbühel (Oostenrijk), Saint Clément de Rivière (Frankrijk) en Javea en Ibiza (Spanje).

Over pureholidayhomes.com
Pureholidayhomes.com is een portaal met een aanbod van unieke vakantieaccommodaties zowel in Groot-Brittannië als daarbuiten. Naast een groot aanbod staan kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Pureholidayhomes.com heeft op dit moment een aanbod van 26.500 accommodaties in meer dan 85 landen verspreid over de hele wereld. De website biedt gebruikersvriendelijke, effectieve en snelle manieren om het ideale vakantiehuis te zoeken en boeken. Vakantiegangers boeken direct bij de huiseigenaren.

Meer informatie: @leisure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *