Lastminute Dining vult lege tafeltjes

Heeft u een restaurant? Dan biedt Lastminute Dining u een unieke formule waarmee u niet gereserveerde tafels toch vol kunt krijgen. Als u een rustige avond verwacht, dan kunt u tafels via Lastminutedining.nl aanbieden tegen 20% korting. En de klant? De Nederlandse consument is al lang gewend aan het last minute concept.

Hoe werkt het?
U verwacht een rustige dag. Een aantal tafels blijft vrijwel zeker leeg. Om toch de beoogde omzet te realiseren, besluit u een aantal couverts aan te bieden tegen een gereduceerd tarief. Via de website voert u in hoeveel couverts u tegen kortingstarief wilt aanbieden.

Op het moment dat uw gasten een reservering maken via www.Lastminutedining.nl, wordt u gebeld door de reserveringsmelder (sprekende computer) van lastminute dining. Die geeft aan u door:
– om hoeveel personen het gaat
– hoe laat ze arriveren
– een telefoonnummer
– een reserveringscode

Bij beperkte openingstijden kunt u zelf bepalen op welk tijdstip u de reservering spraakgestuurd binnen wilt krijgen. Die reserveringscode is heel belangrijk. Daarmee hebben uw gasten recht op 20% korting op de totale rekening. (behalve op producten met wettelijk vastgestelde prijzen, zoals rookwaren en andere acties van uw restaurant)

Als u lid bent, kunt u via de website altijd een onbeperkt aantal couverts tegen gereduceerd tarief aanbieden. Mocht u onverwacht toch een aantal reserveringen krijgen voor die avond, dan kunt u altijd het aantal couverts dat u via de site aanbiedt aanpassen. Let op: Lastminute Dining is geheel vrijblijvend. U geeft alleen korting als u dat wilt.

Deelname aan dit concept werkt voor de restauranteigenaar op basis van een jaarcontributie van € 240,-.  Bekijk de website voor een kennismakings- of introductie- aanbod.

Meer informatie: www.lastminutedining.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *