Landal Sallandse Heuvelrug verwelkomt eerste gasten op 15 juli

Het nieuwe vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug bij Wierden, op de grens van Twente en Salland, ontvangt op 15 juli de eerste gasten. Per vandaag kunnen er reserveringen worden gemaakt. In totaal komen er 110 recreatiewoningen in diverse typen en uitvoeringen.

Landal Sallandse Heuvelrug ligt vlakbij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, midden in de rijke natuur van heide, bossen en glooiende velden met eeuwenoude bomen. Rust, ruimte en natuur staan hier centraal. De grote waterpartij met daaromheen de reeds aangelegde beachlodges hebben al veel gasten getrokken en zijn geschikt gemaakt voor verhuur door Landal GreenParks gedurende de komende zomer.

Tijdens de volgende fase wordt het park verrijkt met drie verschillende woningtypen; de 8-persoons familielodge ‘Roerdomp’, het 6-persoons type ‘Pijlstaart’ en de royale 4-persoons ‘Watersnip’. Alle lodges zijn uitgevoerd met grote glaspartijen en openslaande terrasdeuren. De woningen zijn gesitueerd rondom een meer van ruim 3,5 hectare en hebben vrijwel allemaal zicht op het water. Gasten kunnen gebruik maken van de centrale voorzieningen van het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel, dat al ruim veertig jaar een begrip is in Twente.

Ontwikkelaar Paul Schuttenbelt: “Groot voordeel voor gasten is dat alle faciliteiten al klaar zijn: zoals het overdekte zwembad met glijbaan en apart peuterbad, het sfeervolle restaurant met serre, de binnenspeeltuin, sportvelden en fietsverhuur. Het meer heeft het mooiste zwemwater van Twente! Dit is een unieke bestemming, waar we een mooie mix van woningen aan toevoegen, waaronder een 4+2 type, met een bedstee voor 2 kinderen en luxe types met sauna en sunshower.”

De omgeving van Landal Sallandse Heuvelrug leent zich bij uitstek voor wandel- en fietstochten. Op korte afstand liggen idyllische plaatsjes als Delden, Denekamp en Ootmarsum en de vele landgoederen en kastelen zijn een bezoek meer dan waard. De nabijheid van golfcourses, mountainbikeroutes en van Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen maken dit een aantrekkelijke streek voor een afwisselende vakantie met het hele gezin.

Meer informatie: Landal Sallandse Heuvelrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *