Landal GreenParks kondigt twaalfde park in Duitsland aan

Landal GreenParks breidt haar portfolio van Duitse parken verder uit met een twaalfde bestemming: Ferienpark Marissa in Nedersaksen. Het past bij de groeiambities die Landal heeft op de Duitse markt.

Eind vorige maand maakte Landal GreenParks ook al een nieuw Duits vakantiepark bekend in het Beierse Woud, Landal Arber, en vorige week werden nog twee nieuwe parken in Groot-Brittannië en een park in Noord-Brabant toegevoegd. Daarbij blijft het niet: de internationale vakantieaanbieder verwacht op korte termijn nog meer nieuwe parken te kunnen aankondigen.

Ferienpark Marissa ligt in een prachtig natuurlandschap direct aan de oever van de Dümmer See, tussen Osnabrück en Bremen. De hoogwaardige vakantiewoningen en appartementen zijn ingericht in Scandinavische stijl. Tot 2022 wordt rondom de vakantieverblijven nog gebouwd; de huidige 250 appartementen en bungalows worden uitgebreid tot 500. Ook wordt nog een grote wellness- en binnenruimte gecreëerd: er komt een sport- en actiecentrum, een wellness-ruimte met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap. Op het grote plein bij het meer zijn verschillende restaurantvoorzieningen, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Landal werkt bij de verhuur van Ferienpark Marissa nauw samen met haar zusterbedrijf Novasol.

Sterke toename Duitse boekingen

“We willen graag snel verder groeien op de Duitse markt, waar het aantal boekingen van Duitse gasten de afgelopen maanden met zo’n 300% is toegenomen. Ook zij gaan in deze tijden het liefst in eigen land op vakantie en vandaar dat we hen meer keuzemogelijkheden willen bieden met een aantal mooie nieuwe bestemmingen. Die zijn niet alleen interessant voor onze gasten, maar bieden ook beleggers in recreatief vastgoed goede investeringsmogelijkheden,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Andere parken van Landal GreenParks in Duitsland

De elf andere Duitse parken van Landal GreenParks liggen in de Eifel, Moezel, Oldenburger Münsterland, Harz, Oostzee, Sauerland, Saarland Hünsruck en het Beierse Woud. De parken liggen overal in schitterende natuur en werken economisch nauw samen met de omliggende regio’s.

Expansie

Sinds begin dit jaar kondigde Landal GreenParks al 12 nieuwe bestemmingen aan: Landal Middelfart en Landal Fyrklit (Denemarken), Landal Puur Exloo en Landal Drentse Lagune (Drenthe), Landal Elfstedenhart (Friesland), Landal De Wielsche Dreef (Betuwe), Landal Kaap West (Terschelling), Landal Arber en Ferienpark Marissa (Duitsland), Landal Woodland Lakes en Landal Barton Pines (Groot-Brittannië) en Vakantiepark Forest Viillage (Noord-Brabant). Landal Volendam en Landal Marker Wadden waren al eerder aangekondigd, en openden dit voorjaar. Op korte termijn verwacht Landal nog meer uitbreidingen bekend te kunnen maken in Duitsland en Nederland.

Bron en meer informatie: www.landal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *