Knokke Heist (Be) zoekt kandidaten voor plaatsing en uitbating overdekte ijspiste

Het gemeentebestuur Knokke-Heist richt een oproep tot kandidaatstelling voor de plaatsing en uitbating van een overdekte ijspiste met randanimatie op het Alfred Verweeplein gedurende de eindejaarsperiodes van 2022-2023 t.e.m. 2026-2027.

De ijspiste (ten minste 1000 m²) wordt uitgebaat gedurende vijf weken en zes weekend en eindigt steeds op de laatste zondag van de kerstvakantie. Begin- en einddatum worden jaarlijks vastgelegd in overleg tussen concessiehouder en gemeentebestuur. De overkapping dient te blijven staan tot en met de zondag na de sluiting, waarop het gemeentebestuur zonder bijkomende vergoeding kan gebruik maken van het overdekte plein. De ijspiste moet dagelijks open zijn van 10 uur tot 22 uur. De activiteiten op de site mogen ten vroegste aanvangen om 10 uur en dienen uiterlijk om 23.00 uur zijn afgelopen. Wanneer groepen en/of scholen willen komen schaatsen, mag de ijspiste om 8.40 uur open zijn i.p.v. om 10 uur. Op de concessie mogen dranken en eten worden verkocht. Het geluidsniveau in de uitbating mag 85 dB (A) niet overschrijden.

De offerte opgesteld op papier wordt in een definitief gesloten envelop gestopt met vermelding “Inschrijving plaatsing en uitbating overdekte ijspiste met randanimatie”. Ze wordt via een postdienst verzonden of een dragen afgegeven t.a.v. het college van burgemeester en schepenen in het stadhuis op het Alfred Verweeplein 1. De uiterste datum van inschrijven is vrijdag 5 november om 10 uur.

De offertes worden beoordeeld op uitstraling, kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit van het concept, het financieel plan, het plan van aanpak en de concessievergoeding.

Bron en meer informatie: www.knokke-heist.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *