Kinderfestival in Noord-Hollands speelpark trekt in twee dagen tweeduizend bezoekers

Speelpark De Swaan organiseerde 29 en 30 juli voor de tweede maal het ‘Swaanzinnig familiefestival’.  Enkele duizenden Noord-Hollanders hebben zaterdag en zondag speelpark De Swaan in recreatiegebied Geestmerambacht bezocht.

Ondanks het wisselvallige weer hebben zij genoten van de extra attracties die in het park speciaal voor dit evenement waren neergezet:  extra grote springkussens, bungeejumptrampolines,  een groot schuimbad en xl-stormbanen.  Daarnaast was er entertainment zoals een goochelaar, verhalenvertelster en liedjeszanger.

Alle leeftijden

Klimmen, klauteren, springen op het springkussen, van de glijbaan of een schuimbad nemen, voor kinderen is al ruim 20 jaar een dagje De Swaan eindeloos. Speelpark De Swaan breidt langzaam maar zeker uit en trekt regionaal door de organisatie van ‘events’ een stijgend aantal bezoekers. Onlangs is een ‘klimkaas’ aangelegd en meerdere kabelbanen. Vijf speeltuinen, een speelbos en een (kinder)liedjesbos bieden voor alle leeftijden vertier. Kenmerkend zijn de natuurlijke omgeving en het duurzame karakter van de speeltoestellen. Gasten van camping Kolibrie mogen gratis gebruik maken van het speelpark.

Recreatiegebied

Recreatiegebied Geestmerambacht ligt tussen Alkmaar en Schagen. Het gebied ligt achter de duinen en is door zandwinning ontstaan. Het kreeg de bestemming natuur- en recreatiegebied met name ook om de toegenomen recreatiedruk aan de kust te verminderen. EuroParcs heeft er het vakantiepark Molengroet. Verder is in de buurt de camping Kolibrie. Op loopafstand zijn er recreatieplassen waarin gezwommen kan worden en zijn er wandel- en fietspaden. Het drassige natuurgebied trekt veel vogels aan.

Highlights

  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Ruime en gratis parkeerplaatsen
  • Speeltoestellen in natuurlijke omgeving

Meer informatie: www.speelparkdeswaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *