Kennisprogramma Recreatie Vakbeurs Hardenberg focust op verblijfsrecreatie

Volgende week vindt weer de inspiratiebeurs in verblijfsrecreatie plaats: de 14e editie van Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Nieuw dit jaar is dat er een uitgebreid en gratis toegankelijk kennisprogramma plaatsvindt op de beursvloer zelf, verzorgd door trendwatch en adviesbureau Pleisureworld. Op basis van een aantal actuele thema’s komen er dagelijks diverse onderwerpen aan bod.

giethoorn, steenwijkerland
Giethoorn, gemeente Steenwijkerland

Meer samenwerking in toerisme
Op dinsdag 3 november staat het Toeristisch Samenwerkingsverband centraal, met om 14.00 uur in een interactieve inloopsessie waar Hans Schiphorst (gemeente Steenwijkerland) ingaat op een bijzonder samenwerkingsmodel. Om 17.00 uur vindt de uitreiking van de eerste Toeristisch Samenwerkingsverband Award plaats. Wie van de maar liefst 14 inschrijvingen gaat er vandoor met de titel? Daarnaast is er op dinsdag 3 november om 16.00 uur een inloopsessie in kids marketing door Riëtte Mulder van Go-Kids.

Het beste recreatieproduct van 2015
Wie wordt dit jaar de winnaar van het beste nieuwe product of dienst van 2015? De bekendmaking vindt plaats tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg op woensdag 4 november. Om 17.00 uur is het daar de jury die in het Pleisureworld Paviljoen de winnaar bekend maakt. Tevens zal de winnaar van de mooiste stand bekend gemaakt worden, met de uitreiking van 3e editie van de Applaus Award.

Sta je niet in Google, dan besta je niet
Iedere dag om 15.00 uur vindt een inspiratiesessie in het thema marketing plaats. Wilt u weten wat u nog kunt leren voor uw internetstrategie, emailmarketing en social media dan sluit u aan tijdens één van de sessies in het Pleisureworld Paviljoen.

Het gevecht om de camperaar
Donderdag 5 november staat in het teken van de Opkomst van de campers met de uitreiking van de eerste Campermarkt Award om 17.00 uur. De campermarkt is een groeiende en we zien een toenemende belangstelling en uiteenlopende doelgroepen. Wie wist afgelopen jaar het meest innovatieve camperpark van Nederland te realiseren?

Inloopsessies in het Pleisureworld Paviljoen
Bezoekers aan Recreatie Vakbeurs Hardenberg kunnen de inloopsessies gratis bezoeken in Pleisureworld Paviljoen (stand 425). Wel dienen geïnteresseerden zich vooraf te registreren via de website van de Evenementenhal voor toegang.

bungalowpark in aanbouw
bungalowpark in aanbouw

Naast de gratis toegankelijke inloopsessies worden er ook twee congressen georganiseerd:

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op pleisureworld.nl/events

Eén reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *