Investeringsprogramma van 35 miljoen in Center Parcs De Kempervennen afgerond

Center Parcs De Kempervennen is de afgelopen anderhalf jaar volledig vernieuwd. Daarmee is het grootste vakantiepark van Nederland helemaal klaar voor de toekomst. Sinds maart 2020 werden onder andere alle cottages, wegen, bewegwijzering vernieuwd.

Daarnaast werden de Check-in met het E-ticket en de receptie gemoderniseerd en werden het tropische zwembad Aqua Mundo en het activiteitenaanbod uitgebreid met o.a. een Shop & Smile vestiging, nieuwe bowlingbanen en de Frites Affaires. In totaal werd meer dan 35 miljoen euro geïnvesteerd. 

Vernieuwde cottages

Water speelt een hoofdrol in De Kempervennen en het vakantiepark biedt alle ingrediënten voor een actieve en avontuurlijke vakantie. Hierbij is de natuur het speeldomein, met twee grote meren en een prachtige bosrijke omgeving binnen handbereik. Al deze elementen komen terug in de nieuwe inrichting van de cottages. Zo is het luxe en comfortabele interieur van de VIP cottages gebaseerd op een mix tussen een modern en verfijnd design, natuurlijke materialen en luxueuze accessoires, die goed passen bij het DNA van het park. Deze cottages zijn ideaal voor gasten die eens écht helemaal verwend willen worden. Zo heeft men tijdens het verblijf ook de beschikking over een privé sauna en bubbelbad. De Premium cottages zijn de beste optie voor lange, gezellige vakantiedagen en bieden extra comfort, in een smaakvol interieur dat bestaat uit subtiele en smaakvolle natuurlijke elementen, materialen en vormen. Tot slot is de inrichting van de Comfort cottages geïnspireerd op de twee grote meren in De Kempervennen. In het interieur komen veel natuurlijke elementen voor, met de bladeren en vissen van het meer als inspiratiebron.

Naast de reguliere cottages, vind je vanaf nu de ‘Avontuur Cottages’ in de Kempervennen. Gasten kunnen in deze cottages genieten van een spannend verblijf vol ontdekkingen en reizen van de ene naar de andere wereld. In de woonkamer waan je jezelf onder een sterrenhemel in de woestijn, in de jungle slaapkamer verken je het tropische oerwoud en in de badkamer ontsnap je in een onderwaterwereld. Tot slot creëren de geheime doorgangen een leuke en spannende ervaring voor de kinderen.

In totaal werden 738 cottages en woonboten vernieuwd. Naast de reguliere en avontuur cottages, werd recent ook de welnesscottage opgeleverd. Een nieuwe cottage waarin gasten onder andere kunnen genieten van een buiten bubbelbad en andere luxe.

Pad van olivijn brengt je langs alle activiteiten

Een nieuw pad op de Kempervennen loopt vanaf de receptie tot aan de Market Dome en brengt je langs de vele activiteiten die het park te bieden heeft. Het pad is voor een groot deel aangelegd met olivijn, een speciaal gesteente dat zijn eigen gewicht opneemt aan CO2 uit de lucht. Het pad neemt je mee langs de vernieuwde kinderboerderij, het waterpark, de waterskibaan, het otterverblijf, en de Adventure Golf. Tussendoor kom je ook nog langs de sporthal die is omgebouwd tot Action Factory en de nieuwe outdoor playgrounds. In de Action Factory nodigen de urban-inrichting en diverse interactieve spellen kinderen uit om in actie te komen.

De groene Market Dome heeft naast vernieuwde bowlingbanen en Gametown, ook een nieuwe Shop & Smile winkel. Daarnaast is een nieuw concept toegevoegd, de Frites Affaires. De menukaarten van de verschillende restaurants zijn uitgebreid en dagen uit om de gezonde keuze te maken. De Aqua Mundo is uitgebreid met twee nieuwe spectaculaire glijbanen, de Aqua Racer en de Aqua Loop. De Aqua Loop is de eerste glijbaan in Nederland met een looping! Daarnaast heeft de Aqua Mundo een vernieuwd koraalbad, kleedruimtes, lockers en opnieuw gedecoreerde ligweide.

Digitale transitie

Door het digitaliseren van de ‘customer journey’ is het proces van boeken, voorbereiden en beleven van de vakantie gemakkelijker gemaakt met behulp van de digital interface. Inchecken doen gasten eenvoudig thuis en bij aankomst op het park ontvangen zij enkel nog een digitale armband. Dit is de vervanging van de traditionele sleutel, en opent eenvoudig het slot van de cottage, toegangspoortjes en de kluisjes in de Aqua Mundo. Met behulp van de Center Parcs-app kunnen gasten snel en eenvoudig activiteiten en services boeken, of een restaurantarrangement reserveren. Deze reserveringen worden automatisch toegevoegd aan de armband.

Meer informatie: www.centerparcs.nl

6 reacties

  1. voor het sutropis Zwembad moet je nu niet heen gaan ,in de Herfst vak geweest wat waren alle baden koud.de huisjes waren prachtig ,maar ja ik ging wel voor het Zwembad.

  2. jaja .. ze zijn alleen vergeten de plafonds te renoveren. Bowlingbaan is zo scheef als een hoepel, met ballen waar de bonken en butsen af zijn. Zwembaden behoorlijk koud water. midgetgolf waar je je bal moet zoeken omdat hij helemaal vol ligt met blaadjes en takken.

  3. helaas was het zwembad toen wij er waren nog niet klaar , wij gingen speciaal naar de kempervennen voor het snorkelgedeelte, stond toen wij boekten ook niet op de site….
    Huisjes zijn echt heel netjes , bedden liggen goed, dit ben ik bij andere parken ook anders gewend

  4. Vrijdag in de herfstvakantie gezwommen in de Aqua Mundo. Het water was niet meer zo warm als dat we vroeger gewend waren. mijn dochter had het erg koud en wilde alleen maar in het bubbelbad en douchen. Jammer van het dure ticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *