Inspiratietour toeristische bedrijven in Zeeland

De toeristische sector is erg dynamisch. Bedrijven moeten continu innoveren en doorontwikkelen om met de markt mee te bewegen en toekomstbestendig te blijven. Maar hoe pak je dat aan? Op 19 mei organiseert Impuls Zeeland een inspiratietour om te kijken hoe ondernemers in Zeeland dit aanpakken.

Deze activiteit staat ook open voor ondernemers van buiten Zeeland.

Circulariteit, verduurzaming en planvorming

Tijdens de tour worden de volgende bedrijven bezocht:

  • Campingpark Ons Buiten, waar je kunt ’thuiskomen in het ritme van de natuur.’ De camping heeft een bijzonder goed ontwikkeld wellness aanbod.
  • Villa Magnolia (hotel): “Onze filosofie is gestoeld op het oude Griekse concept Xenia, gastvriendschap. Het concept Xenia en de uitwerking ervan wordt geïllustreerd aan de hand van zowel de Ilias als de Odyssee. Xenia is het geloof dat gasten wellicht geen onbekende reizigers zijn, maar best wel eens vermomde goden zouden kunnen zijn.”
  • en Hoevehotel Hof Christina, waar o.a. beschreven staat “De oorspronkelijke karakteristieke boerenschuur, waarin zich nu twaalf hotelkamers bevinden, dateert uit 1858. Tijdens de verbouwing bleven vele authentieke elementen bewaard en het resultaat is een moderne maar huiselijke sfeer.”

De ondernemers van deze bedrijven geven een kijkje op de werkvloer en nemen je mee in hun plannen waarbij in wordt gegaan op thema’s als circulariteit, verduurzaming en planvorming.

Meer informatie en aanmelden: www.impulszeeland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *