Initiatieven gezocht voor Week van de Watersport: 2 – 9 mei

Na een eerste en succesvolle editie in 2014 krijgt de Week van de Watersport in 2015 een vervolg. In 2015 zal het evenement van 2 tot en met 9 mei plaatsvinden. De mediacommunicatie rondom het evenement wordt vanuit Bohil Media en de Telegraaf Media Groep groots aangepakt. Doel is om de watersport in Nederland een flinke boost te geven en iedereen het water op te krijgen.

weekvandewatersportVoor iedereen, door iedereen
Tijdens de Week van de Watersport is er van alles te beleven op en rondom het water doordat er door heel Nederland activiteiten worden georganiseerd. De activiteiten die plaatsvinden op het water maken de Week van de Watersport tot een succes. Door iets te organiseren brengt u uw watersportbedrijf, organisatie of vereniging zowel landelijk als regionaal groots onder de aandacht. Bohil roept zowel kleine als grote bedrijven op om met zijn allen, komend seizoen de watersport een positieve start te geven.

Deelname aan week van de Watersport is niet geheel gratis, maar er zijn deelnamepakketten met een schappelijke prijs (Budgetpakket v.a. € 199,-)

Meer informatie: www.weekvandewatersport.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *