Indoor Golf Arena zet volgende stap

Het Indoor Golf Arena, dat wordt opgezet als grootse indoor golfcomplex ter wereld, heeft een geschikte locatie gevonden voor de ambitieuze plannen. Het golfcomplex annex hotel heeft afspraken gemaakt met een locatie in de directe omgeving van Schiphol (Schiphol Trade Park). Er wordt nu gezocht naar een investeerder om de plannen ook werkelijk te kunnen realiseren.

De plannen omvatten in de basis een trainingscomplex van 12.000m2 op kunstgras, 20 golf-simulators, een bijzonder driving range en een 4-sterren hotel met 200 kamers. Maar ook voorzieningen als een goed restaurant, golf-fitness, wellness, zakelijke faciliteiten en (golf)shops horen bij dit totaalconcept. Er wordt rekening gehouden met 150.000 bezoekers op jaarbasis. Het project wordt in Nederland ontwikkeld door Indoor Golf Solutions International; een joint venture tussen ‘Outstanding Enterprises’ en Zwarts en Jansma Architecten (ZJA).

Vele onderdelen van de plannen zijn inmiddels uitgewerkt, waaronder het spectaculaire ontwerp door ZJA Architects en nu dus ook een geschikte locatie. Diverse hotelketens hebben zich inmiddels gemeld om het complex te exploiteren zodra de voorzieningen zijn gebouwd.

Een beeldimpressie:

Meer informatie:
www.indoorgolfarena.eu
Zwarts en Jansma Architects

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *