IAAPA organiseert Spring Forum 2015 in Turkije

Van 21-22 mei 2015 organiseert IAAPA Europe weer haar jaarlijkse Spring Forum. Het is een van de vele activiteiten die deze brancheorganisatie organiseert om de attractie-industrie op de hoogte te houden van de verschillende ontwikkelingen. Dit jaar zal het Spring Forum plaatsvinden bij Vialand en Kidzania in Istanbul, Turkije.

DCIM100GOPRODit jaar verzamelen de professionals uit de Europese industrie, met name die uit het oosten van Europa, om te netwerken en van elkaar te leren. Vialand is gastheer en biedt de deelnemers een kijkje achter de schermen aan over dit unieke en veelzijdige entertainmentcomplex. Karen Staley, vicepresident van IAAPA Europe: “We hebben juist voor Turkije gekozen omdat het de verschillende ontwikkelingen in het oosten van Europa onderstreept. De deelnemers zullen tijdens een seminar over groeiende markten meer te weten komen over de belangrijkste ontwikkelingen in Turkije en andere Oost-Europese landen.”

Veiligheid
De informatie die tijdens de IAAPA Europe Spring Forum 2015 kan worden opgedaan is niet alleen voor attractieparken, maar zeker ook voor waterparken, dierentuinen, aquariums, family entertainment centers, musea, winkelcentra, casino’s en muziekcentra van toegevoegde waarde. Daarnaast zullen ook attractieleveranciers zich aanmelden voor dit evenement. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van het educatieprogramma, inclusief een discussie over de laatste ontwikkelingen rondom de ISO- en EN-standaarden. Staley: “De veiligheid van onze gasten heeft de hoogste prioriteit. We werken continu met overheden samen om de hoogste veiligheidseisen te bevorderen.”

IAAPA
De IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions), opgericht in 1918, is de grootste internationale vakorganisatie ter wereld voor amusementsbedrijven met een vaste standplaats. De organisatie vertegenwoordigt meer dan 4.800 aanbieders, leveranciers en individuele leden uit meer dan 90 landen. Een belangrijke doelstelling is de onderlinge kennisoverdracht. Juist de attractiebranche is behoorlijk in beweging en daarom worden er al jaren uitgebreide educatieprogramma’s ontwikkeld. Het Spring Forum wordt georganiseerd door de Europese afdeling van IAAPA, waarvan het kantoor zich in Brussel bevindt.

Meer informatie en aanmelden voor dit evenement kan via Nico Reynders, Manager Membership and Meeting Planning via +32 2 609 54 45 of nreynders@iaapa.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *