Hollywood Event Center timmert aan de weg met grootste entertainment center van Rotterdam

Het Hollywood Event Center in Rotterdam gaat fors uitbreiden. Eind oktober wordt naast Hollywood Café De Kuip een leisure center van 4000 m2 geopend. Daarmee zet het bedrijf, dat al zes leisure vestigingen in Nederland beheerd, haar groeiambitie voort.

Artist impression Hollywood Event Center Rotterdam

Eigenaar Peter van Leeuwen deed veel ervaring op in de leisuresector o.a. met het exploiteren van inmiddels zes Glowgolf locaties en diverse Escape Rooms. Met deze uitbreiding in Rotterdam komt er een hele reeks aan nieuwe activiteiten bij. Ook in Hollywood Café de Kuip was al een Glowgolf aanwezig. Die wordt in de nieuwe ‘Vermaakfabriek’ aangevuld met een interactieve Minigolf, 24 race simulatoren (waarvan een aantal full motion), x-cube escape rooms, interactief darten (met augmented reality), shuffleboarden, curlen op een kunstijsbaan en poolen. De ruimte van 4000 m2 wordt meteen volledig ingevuld. Alle activiteiten vloeien in elkaar over en de gasten kunnen er ook terecht voor een hapje en een drankje in een mooie lounge-achtige sfeer.

Een van de uitdagingen is om in deze lastige tijd voldoende personeel te vinden. Een woordvoerder van het Event Center verwacht wel voldoende aanloop: “De locatie is nu al heel populair in Rotterdam – het is echt ‘the place to be’.  Door de koppeling met allerlei attracties is het werken bij ons ook erg veelzijdig.”

Een leisure-keten, volop in ontwikkeling

De creatieve ondernemer en zijn compagnon lieten zich niet afschrikken door de coronacrisis  en openden in juni j.l. ook al de Jules Boules Bites Bar in Rotterdam, met 11 Jue de Boules banen, ‘in een urban ambiance’,  die voor het vermaak zorgen.   

Vlak voor de coronacrisis had Van Leeuwen ook al een nieuwe vestiging in Amsterdam Noord geopend met een Hollywood Café en een Glowgolf. In hetzelfde gebouw is o.a. een grote Pathé bioscoop, restaurantconcept De Beren en een games vestiging van Sir Winston Fun & Games gevestigd. Op deze locatie, gelegen naast het nieuwe station van de Noord-Zuid lijn, bieden zij samen de ervaring van een veelzijdig Family Entertainment Center. Door diverse verplichte sluitingen tijdens de coronacrisis komt ook deze vestiging nu pas echt op gang.

Wat opvalt in het Hollywood Café is de ver doorgevoerde thematisering, zoals we die ook in Amerikaanse thema-restaurants aantreffen. “Die inspiratie komt inderdaad deels uit Amerika, waar onze directeur regelmatig op zoek gaat naar nieuwe inspiratie en concepten.” Kan de woordvoerder wel verklappen. Inmiddels is ook de voorbereiding tot het optuigen van een franchise formule gestart.

Meer informatie / inspiratie:

www.hollywoodeventcenter.nl

www.boulesbitesbar.nl/rotterdam/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *