Hoeve BuytenHout verkozen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2024’

Hoeve BuytenHout in Delfgauw (Zuid-Holland) is woensdag verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2024. Bij deze luxe B&B is werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd, wat een topscore heeft opgeleverd binnen de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Ook de gemiddelde gastenbeoordeling van een 9,7 op Bedandbreakfast.nl heeft bijgedragen aan de winst.

“Het kwaliteitsniveau van Hoeve BuytenHout is ongekend hoog; alle details kloppen bij deze B&B”, aldus Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland

Van de luxe gastenkamers met prachtig privé sanitair en de knusse gezamenlijke ruimte met sfeerhaard, tot het fantastische ontbijt en de prachtige tuin aan het water. De enthousiaste twintigers die deze B&B runnen, hebben absoluut de toon gezet voor een nieuwe generatie B&B’s!

Winnaars per categorie

Om de diversiteit van B&B’s te benadrukken én te vieren, zijn er ook winnaars uitgeroepen in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen. De winst is toegekend op basis van een objectieve normen- en scorelijst, in combinatie met een persoonlijk bezoek van een mystery guest. Voor het totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden, tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Dit zijn de winnaars per klasse:

Winnaar categorie 5 Tulpen
Hoeve BuytenHout in Delfgauw (Zuid-Holland)

Winnaar categorie 4 Tulpen
B&B De Kreekkade in Heinenoord (Zuid-Holland)

Winnaar categorie 3 Tulpen
B&B Bij het rechte eind in Drunen (Noord-Brabant)Winnaar categorie 2 Tulpen
Koekwhouse Bed & Breakfast in Nispen (Noord-Brabant)

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en op basis daarvan ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met behulp van 1 tot en met 5 tulpen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bedandbreakfast.nl: dé B&B-specialist van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *