Grotten van Han opent nieuw glampingconcept: Cocoon Village

Het aardige aan een relatief jonge glampingtrend is dat er nog heel veel geëxperimenteerd wordt. Het Belgische natuurpark De Grotten van Han, had al goede ervaringen met boomtenten, en opent vanaf 13 mei het glampingconcept ‘Cocoon Village’, met 30 accommodaties.

Nog nooit was overnachten op een uitzonderlijke locatie of in een speciale accommodatie zo populair als de laatste  jaren. In  2018 opende het Domein de Tree Tent site: 8 boomtenten in het hartje van het Wildpark. “Dat was meteen een groot succes” vertelt Kim de Lescluze, Persverantwoordelijke Vlaanderen. “2021 wordt opnieuw een topjaar. De tenten zijn al voor 85% uitverkocht. We kunnen de reservaties amper bijhouden!”

Glamping project

Door de aanhoudende vraag naar meerdaagse verblijven heeft het Domein besloten om dit jaar een heuse Glamping site aan te leggen: Cocoon Village. “Een weekend of midweek in Cocoon Village is een compleet arrangement” legt Kim uit, “Vanaf mei kunnen koppels of families van tweetot zes personen overnachten in een luxe tent in een natuurlijk kader naast de kabbelende rivier de Lesse. Tijdens het verblijfworden er allerlei animaties en workshops georganiseerd en de gasten hebben uiteraard vrij toegang tot het Domein.”

Onthaasten in Cocoon Village

Cocoon Village bevindt zich in het hartje van Han-sur-Lesse, in een prachtig kader omringd door bossen en valleien. De tenten zijn gerieflijk ingericht met volledig opgemaakte bedden, een terrasje met tuinmeubilair, servies, een afwaskit en koffie/thee faciliteiten. Het gemeenschappelijk sanitair bevindt zich wat verder op de site. Je wordt verwelkomd met een aperitiefmand vol artisanale verrassingen en ’s ochtends kan je genieten van een uitgebreide ontbijtbox. Alle gasten van Cocoon Village krijgen onbeperkt toegang tot het Domein en er worden ook exclusieve activiteiten georganiseerd.

Meer informatie: www.grotte-de-han.be/nl/belevingen/cocoon-village

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *