Gratis toegang voor kinderen in de zomer bij Kasteeltuinen Arcen

Deze zomer kunnen kinderen tot en met 17 jaar gratis genieten van Kasteeltuinen Arcen. Vorig jaar bezochten duizenden kinderen het park met hun ouders en/of grootouders. Het mooiste bloemen- en plantenpark van Nederland is de ideale bestemming voor een gezinsuitje en een dag vol vermaak en avontuur.

Foto: Kasteeltuinen Arcen

Spelenderwijs natuur én cultuur ontdekken

Kasteeltuinen Arcen biedt dagelijks leuke activiteiten waarbij kinderen zich subliem kunnen uitleven in een historische en groene omgeving. Kinderen gaan op avontuur met de parkspeurtocht, wanen zich voor een dag prinses of ridder in het eeuwenoude kasteel en slaan hun slag in de Bergtuin op de meest avontuurlijke minigolfbaan van Limburg en het speelstrand met grote speel- en klimtorens en het altijd populaire trekvlot op de grote vijver.

Terwijl volwassenen genieten van de veranderende sfeer in de thematuinen en inspiratie opdoen voor hun eigen tuinen, raken kinderen verwonderd door de bijzondere bloemen, dieren, verborgen paadjes, fonteinen en watervallen. Op deze manier wil Kasteeltuinen Arcen ook de nieuwe generatie kennis laten maken met natuurbeleving.

Foto: Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen is in juli en augustus dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Gedurende deze periode geldt de gratis toegang voor kinderen tot en met 17 jaar – let wel de regel is; één kind gratis per betalende volwassene.

Meer informatie: Kasteeltuinen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *