Gastvrijheidssector steeds duurzamer

Op donderdag 8 februari vindt het jaarlijkse Green Key en Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent plaats. Boerderij de Boerinn in Kamerik zal dit keer het decor zijn waar ruim 750 deelnemers hun welverdiende duurzaamheidscertificaat in ontvangst zullen nemen. Jacco Vonhof van MKB-Nederland zal aan de aanwezige ondernemers de certificaten overhandigen.

In de bloeiende vrijetijds- en gastvrijheidssector zijn duurzame bedrijven van onschatbare waarde. Green Key en Duurzaam Gastvrij zetten zich in om deze sector te verduurzamen. Het certificeringsproces stimuleert bedrijven om milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde praktijken te omarmen, wat niet alleen de bedrijven zelf, maar ook het milieu ten goede komt.

Erik van Dijk, directeur van Stichting KMVK die de twee duurzaamheidskeurmerken uitvoert in Nederland, benadrukt dit: “Green Key en Duurzaam Gastvrij spelen een cruciale rol in het bevorderen van duurzaamheid binnen de Nederlandse vrijetijds- en gastvrijheidssector. Onze jaarlijkse uitreikingsevent is een viering van de toewijding van honderden bedrijven aan een groenere toekomst. We zijn er trots op deze prestaties te erkennen en te stimuleren, en dat dit onderstreept wordt door Jacco Vonhof van MKB-Nederland die de certificaten overhandigt.”

Het evenement belooft een inspirerende dag te worden, waar de inzet voor duurzaamheid wordt beloond én de weg wordt geplaveid voor verdere verduurzaming in de Nederlandse recreatiebranche.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *