Fusie speeltoestellenfabrikant IJslander met Erma International

Na de overname van Respo eerder dit jaar door ERMA International voegt nu ook IJslander zich bij de groep. Het bedrijf, opgericht in 1996 en gevestigd in Oldebroek (bij Elburg), is marktleider in de productie en levering van RVS speeltoestellen en straatmeubilair. Het assortiment sluit goed aan bij de aluminium en stalen sport-, spel- en straatproducten van ERMA Sport (marktleider sportveldinrichting zoals doelen en dug-outs) en Respo (sterk in fietsparkeeroplossingen en tribunes).

Rond de drie merken bouwt ERMA International een sterke verkoop- en ontwikkelingsorganisatie die innovatieve concepten levert voor de inrichting van de publieke ruimte – duurzaam, flexibel en van en door de buurt. Daarmee geeft ERMA International nog beter invulling aan haar missie: de buitenwereld, die is van ons!

Door middel van deze nauwe samenwerking denkt IJslander beter in staat te zijn de grote groeipotentie en ambities waar te maken via export en innovatie. De 22 medewerkers bij IJslander zetten alle verkoop- en productieactiviteiten onveranderd voort. Het totaal aantal medewerkers in de groep komt daarmee op 65. De bedrijven ERMA (Almelo), Respo (Beerzerveld) en IJslander blijven naast elkaar bestaan en gaan als groep elkaar versterken en groeien. Het uitgangspunt is: Samen sterker met behoud van eigen identiteit!

Meer informatie:

www.ermainternational.com

www.ijslander.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *