Fun Beach Panheel bouwt aan Gell Battle Arena

Fun Beach Panheel, een recreatiegebied en evenementenlocatie in Midden-Limburg, krijgt een Gell Battle Arena. Na een succesvolle pilotfase vorig seizoen met de innovatieve Gell Battle activiteit, zet Fun Beach Panheel nu een grote stap voorwaarts met de constructie van een volledig uitgeruste arena.

Met een oppervlakte van 660 vierkante meter, biedt de Gell Battle Arena spelers een unieke gevechtservaring in een spectaculaire omgeving. De arena is zorgvuldig ontworpen met een reeks obstakels en attributen die deelnemers kunnen gebruiken om zich achter te verschuilen, strategieën te plannen en hun tegenstanders te overmeesteren. De vraag van de dag luidt: wie weet de targets van de tegenstander het vaakst te raken en wint de battle? Naast een unieke beleving, is er natuurlijk ook gekeken naar een veilige omgeving.

Kunststof schaatsbaan te koop

Tegelijkertijd met de introductie van deze nieuwe attractie neemt Fun Beach Panheel afscheid van de milieuvriendelijke, CO2-neutrale kunststof schaatsbaan. De compleet uitgeruste, instapklare schaatsbaan (660 m2, incl. 97 schaatsparen, slijpmachine, hockey sticks en goalie beschermoutfit) wordt ter verkoop aangeboden “tegen een ongeëvenaarde prijs”, meldt de organisatie. Met de opbrengst en vrijkomende ruimte wil Fun Beach weer investeren in nieuwe belevenissen voor haar gasten. Interesse? Mail dan naar planning@funbeach.nl

Meer informatie: www.funbeach.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *