Franse campingketen Siblu Villages neemt Groningse camping Meerwijck over

Per 26 April 2022 is Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck, gelegen aan het Groningse deel van het Zuidlaardermeer, overgenomen door Siblu Villages. Het is voor Siblu inmiddels het vierde vakantiepark in Nederland.

Familie de Vries heeft vanaf 1975, Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck ontwikkeld tot een 4,5 ster camping (ANWB en ADAC) met 524 standplaatsen, een jachthaven met 212 ligplaatsen, een overdekt zwembad, een Beach Club aan het Zuidlaardermeer met zandstrand en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en faciliteiten.

Met de overname van Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck heeft Siblu nu een vierde vakantiepark in Nederland. Siblu heeft 26 vakantieparken op topbestemmingen in Frankrijk (22) en Nederland (4). Siblu is met meer dan 13.500 privé-eigenaren de Europese marktleider in het aanbieden van vakantiechalets, jaarplaatsen en services aan privé-eigenaren op eigen vakantieparken. Daarnaast verzorgt Siblu met een professionele internationale marketing en sales organisatie ook de toeristische verhuur voor vakantiechalets en toerplaatsen.

Mochtar Velders, Commercieel, Marketing & Acquisitie directeur van Siblu Nederland: ‘Wij zijn zeer trots en verheugd om dit prachtige vakantiepark in onze groep te mogen begroeten. Met het team van Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck zullen we de komende jaren het vakantiepark door ontwikkelen en ons daarbij richten op de verkoop/verhuur van vakantiechalets op jaarplaatsen en het ontwikkelen van nieuwe services en faciliteiten voor de chalet eigenaar en toeristische verblijfsgasten’. Siblu Villages heeft voor de komende jaren sterke groei-ambities in Nederland en wil door meerdere camping overnames de marktpositie in Nederland versterken.

Gert & Petry de Vries: ‘Met Siblu Villages hebben wij een partij gevonden waar we
vertrouwen in hebben dat ons levenswerk in goede handen is. Het verheugt ons dat Siblu met het door ons opgebouwde Meerwijck team gaat werken aan nog meer verblijfs- en vakantieplezier voor onze gasten’.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *