Fletcher hotelgroep neemt Hotel Oud London (Zeist) over + exploitatie van Slot Zeist

Fletcher Hotels, kondigt de overname aan van een drietal bedrijven van de Oud London Horeca Groep, waaronder Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Ook de exploitatie van Slot Zeist en Grand Café Zeister Bosrust worden van de Zeister ondernemer Nico Bakker overgenomen.

Hotel Oud London

Hotel en evenementenlocatie

Het klassieke 4-sterren hotel Oud London beschikt over 92 comfortabele hotelkamers, waaronder luxe suites en studio’s voor een lang verblijf, een restaurant, bar, terras, fitnessruimte en wellness met o.a. een binnenzwembad en Finse sauna. Daarnaast is het hotel met 22 multifunctionele feest- en vergaderzalen en ruim 250 eigen parkeerplaatsen ideaal voor een korte vakantie of weekendje weg, voor (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten als meetings, conferenties en congressen, maar is ook exclusief af te huren voor huwelijken. De centrale ligging, prachtige groene omgeving en veelzijdigheid van het hotel past perfect in het portfolio van Fletcher Hotels.

“We zijn zeer enthousiast over deze overname en kijken ernaar uit om Hotel-Restaurant Oud London met het team te verwelkomen. We willen onze gasten blijven verrassen en hen een onvergetelijke ervaring bieden. Het hotel, de geweldige ambiance, de veelzijdige mogelijkheden en prachtige omgeving garanderen dit” vertelt Ben de Ruijter – Director of Operations bij Fletcher Hotels. De naam van het hotel wordt na de overname Fletcher Hotel-Restaurant Oud London.

Slot Zeist

Iconische locatie; Slot Zeist

Uniek is de overname van de exploitatie van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. Een toonaangevende monumentale locatie met ruim 20 zalen voor o.a. trouwerijen, evenementen, congressen, rondleidingen en culturele exposities. Het Slot ademt historie, is omringd door prachtige Engelse tuinen en al jaren decor voor bijzondere bijeenkomsten. Het Grand Café Zeister Bosrust, welke ook onderdeel uitmaakt van deze overname, maakt deel uit van de gemeentelijke begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust. Het is de plek waar gasten na een plechtigheid samenkomen om te rouwen, te condoleren en misschien ook wel het leven te vieren. Door de ligging, op een steenworp afstand van Oud London, heeft dit Grand Café een sterke band met het hotel en restaurant. “De overname, welke plaats zal vinden op 1 februari 2024, is een bewijs van onze voortdurende engagement om de hoogwaardige service en gastvrijheid die wij bieden te laten groeien. Alle voorbereidingen voor de overname worden getroffen waarbij we zorg zullen dragen voor de historische erfenissen en maatschappelijk en culturele betrokkenheid die deze overname met zich mee brengt. Gezien onze ervaring en gespecialiseerde teams verwachten we dat ook deze overname soepel zal verlopen” aldus Ben de Ruijter.

80-jarige Nico Bakker focust op andere bedrijfsonderdelen

De 80-jarige Nico Bakker die in 1973 het Hotel – toen nog een motel – van zijn vader overnam, is blij met de verkoop aan een gerenommeerde partij als Fletcher Hotels. “Ik heb met hart en ziel gewerkt aan de groei en kwaliteit van Oud London en de andere bedrijven die ik heb opgericht. Ik vind het ook erg belangrijk dat een succesvolle toekomst van de overgenomen bedrijven en de werkgelegenheid is geborgd door Fletcher. Het voelt als stoppen op het hoogtepunt en ben dankbaar voor hetgeen dat ik heb kunnen doen als ondernemer in Zeist en omstreken. Restaurant Hermitage (Zeist), Golfbaan Sluispolder (Alkmaar) en Grand Bar & Brasserie Marie (Utrecht) zijn niet verkocht en daar gaan wij dus met volle energie mee door” aldus Nico Bakker – directeur-eigenaar.

Bron en meer informatie: www.fletcher.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *