Fletcher bouwt bedrijfsverzamelgebouw in Marknesse (Flevoland) om tot hotel

Fletcher hotels heeft voormalig Dyntes Tech Park in Marknesse, dat voorheen als bedrijfsverzamelgebouw diende, omgebouwd naar een nieuw hotel met 112 kamers. Het Tech Park kwam niet goed van de grond en na overleg tussen de eigenaar en gemeente, is het bestemmingsplan van het pand gewijzigd naar een recreatieve bestemming.

.

Ben de Ruijter, Director of Operations bij Fletcher Hotels ligt toe: “Toen bekend werd dat het pand in gebruik genomen mocht worden voor recreatie, zagen wij direct potentie in het gebouw en de locatie. Het pand ligt namelijk midden in het groen en direct aan het Waterloopbos. Op deze mooie plek hebben we, na een lange verbouwingsperiode, een splinternieuw hotel weten te realiseren dat perfect aansluit bij onze doelgroep en op het huidige aanbod van Fletcher Hotels. Door het toevoegen van dit hotel aan ons portfolio zijn we nu ook in de provincie Flevoland vertegenwoordigd.”

Recreatieve kansen in Flevoland

Het nieuwe en moderne hotel aan het water, dat op 31 maart open gaat, beschikt over 112 comfortabele kamers, een à la carte restaurant met grote open keuken en oeverterras, een bar en twee ruime multifunctionele feest- en vergaderzalen. Vanaf het oeverterras heb je een prachtig uitzicht over het water en de groene omgeving. Door de gunstige ligging is dit hotel geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Het hotel is gelegen aan natuurmonument het Waterloopbos en op korte afstand bevindt zich Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook Giethoorn, het Venetië van Nederland, is binnen redelijke reisafstand te vinden.

Er zijn op dit moment alleen nog visualisaties beschikbaar van het nieuwe hotel:

Bron en meer informatie: www.hotelmarknesse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *