FEC Playdome Roosendaal kiest voor een combinatieprijs op zondagen in de zomervakantie

Het recent geopende Family Entertainment Center (FEC) Playdôme Roosendaal biedt vijf verschillende activiteiten waarmee het inspeelt op meerdere doelgroepen. Deze zomer wordt een nieuw concept geïntroduceerd: Tijdens de Playdôme Playday krijgt men met één ticket toegang tot alle activiteiten.

Het Playdôme Playday concept wordt elke zondag in de maanden juli en augustus georganiseerd. Voor een vast bedrag per persoon kan op de gekozen zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur worden gespeeld. Tevens wordt een voordelig groepsticket aangeboden. Van funcurlen, hakbijl gooien (18+) en (hyper)bowlen, tot lasergamen en karten. Tijdens de Playdôme Playday hoeft er niet gekozen te worden. Alle activiteiten kunnen onbeperkt worden gespeeld. Als het concept aanslaat, dan wordt de Playdôme Playday vaker aangeboden.

Met 100% doorgangsgarantie kan het dagje weg altijd doorgaan. De activiteiten van Playdôme Roosendaal zijn namelijk overdekt waardoor een regenachtige zomerdag geen probleem is. Mooi weer voorspeld? Dan kan worden plaatsgenomen in de Playdôme Biergarten; Een terras gelegen op het zuiden, in de tuin van Playdôme Roosendaal.

Meer informatie: https://www.playdome.nl/playday/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *