FEC Playdome Roosendaal introduceert nieuwe spelvormen in 2024

Playdome Roosendaal voegt twee nieuwe activiteiten toe te voegen aan het Family Entertainment Center (FEC). De continue drang naar innovatie en vernieuwing heeft er aan bijgedragen dat de activiteit ‘Hakbijlgooien’ wordt aangepast met nieuwe innovatieve technieken.

Shuffleboarden

Vanaf 23 december kun je de unieke activiteit shuffleboarden bij Playdome ervaren. Dit spel lijkt op curling, jeu de boules en bowling ineen! Het spel bestaat uit een groot board bedekt met een gladde laag van lichte korrels, waarbij zich aan weerszijden van het board vakken bevinden waar je met je eigen puck punten kunt scoren!

Escape boxen

Op woensdag 10 januari onthul Playdome 12 EscapeBoxen, die worden gespeeld in een gletsjeromgeving. Daarmee verdwijnt het funcurlen bij Playdôme Roosendaal. De EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met een soort mini escaperoom. Als groep probeer je binnen de gegeven tijd zo veel mogelijk escape boxen op te lossen. Je wordt dus niet opgesloten in een escaperoom, maar je neemt het met je team op tegen de box. In de loop van 2024 komt er ook een XXL-versie en wordt er ook een kinderversie van de EscapeBox toegevoegd.  

Hakbijl gooien

De targets worden geprojecteerd via een beamer op de hakbijlschijven en de gast heeft een tablet op het tafeltje voor zich staan waarmee hij/zij kan kiezen uit 12 verschillende spellen. Bij het spelen van het spel is het afhankelijk van het spel de bedoeling om bv. punten te verzamelen welke de andere spelers achter de tablet kunnen invoeren. Je kan alle spelen solo spelen of in teamverband. Eind januari zal het nieuwe spelelement worden geplaatst bij Playdôme Roosendaal.

Bron en meer informatie: Playdome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *