EuroParcs opent tijdelijke lodge-accommodatie in Dierenpark Apenheul

EuroParcs Vakantieparken gaat een droom van veel Nederlanders mogelijk maken door het plaatsen van een lodge deze week in de Apenheul. “Wij gaan de vakantiebeleving naar een nieuw belevingsniveau brengen”, verklaart Marco Budding, hoofd marketing bij de EuroParcs Group. 

Het initiatief staat in het teken van het vijftigjarig bestaan van de Apenheul. ‘Slapen bij de apen’ is een lang gekoesterde droom van Apenheul. “Het is fantastisch dat deze droom uitkomt in het jubileumjaar van Apenheul”, zegt Marye Berghuis projectleider Apenheul.  Ook de gemeente Apeldoorn zag het plan voor een vakantiewoning midden op het park zitten en gaf daarvoor een vergunning af. 

Betrokken bij Apeldoorn

Het is natuurlijk heel bijzonder om tussen de apen te slapen en om zo de bijzondere interactie tussen mens en aap te ervaren. “Vanaf het privéterras kijk je uit op het eiland van de orang-oetans in Apenheul”, legt Marco Budding uit. 

Het plaatsen van de Apenheul Lodge is ook bedoeld voor de inwoners van de regio Apeldoorn. “Wij voelen ons als Apeldoorns bedrijf maatschappelijk betrokken bij inwoners, bedrijven en andere instellingen”, aldus Budding. “Wij wilden daarom graag wat doen voor de Apenheul, dat bij jong en oud een begrip is. 

Compleet arrangement

Het ‘slapen bij de apen’ arrangement kun je boeken van maandag 12 juli t/m 31 oktober 2021. Het arrangement bestaat uit één overnachting voor maximaal 4 personen in de Apenheul Lodge. In het arrangement zit een geheel verzorgde barbecue en een heerlijk ontbijt, dat in je huisje of op het terras voor het Orang-oetanverblijf wordt geserveerd. “Zo heb je tijdens het eten nóg beter zicht op de apen. En terwijl jij eet, kijken de apen toe.”, aldus Budding.

De Apenheul Lodge is te boeken via www.europarcs.nl/slapen-bij-de-apen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *