EuroParcs nu ook actief in Luxemburg

Deze maand is EuroParcs gestart met de verkoop van fase I op EuroParcs resort Kohnenhof in Luxemburg. De overname dit jaar van camping Kohnenhof betekent de eerste aanwezigheid voor EuroParcs in Luxemburg.

Na Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is Luxemburg het vijfde land waar de EuroParcs Group actief is. Het kleinschalige resort zal bestaan uit een chaletpark met in totaal 82 eenheden en een camping met 60 kampeerplekken.

Luxemburg is geliefd voor een langere vakantie of een paar dagen weg. “Wij zijn enorm blij met deze aanwinst voor de EuroParcs Group. Resort Kohnenhof is gelegen op een prachtige locatie in de Luxemburgse Ardennen” zegt Andries Bruil, CCO van EuroParcs Group. “We zijn er van overtuigd dat we hiermee zowel kopers als huurders van vakantiewoningen een geweldige vakantiebeleving zullen gaan bezorgen.”

Aan de Our

EuroParcs resort Kohnenhof ligt in het dorp Hosingen en bevindt zich aan de rivier de Our, die midden in de Luxemburgse Ardennen ligt en de grens met Duitsland vormt. Het landschap kenmerkt zich door een overweldigende natuur met bossen, heuvels, beekjes en niet te vergeten de rivier de Our, die kronkelt door een landschap van uitgestrekte vlaktes en diep uitgesneden valleien.

Het resort is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de omgeving, zoals kanoën, wandelen, fietsen, mountainbiken, speleologie, klimmen en langlaufen in de winter. In de nabijheid van het resort ligt het eveneens aan de Our gelegen historische stadje Vianden, bekend om zijn indrukwekkende kasteel.

Doelgroepen

Het aanbod aan vakantiewoningen en de mogelijkheden in en rond het park maken dat dit vakantiepark zeer geschikt is voor (jonge) gezinnen om de vakantie door te brengen. Daarnaast richt EuroParcs zich nadrukkelijk ook op liefhebbers van wandelen en fietsen zoals senioren en andere actieve vakantiegangers. Met de diversiteit aan accommodaties zal de locatie bovendien ook aantrekkelijk zijn voor millennials. Deze doelgroep kiest steeds vaker voor een kort verblijf in een actieve omgeving.

Fase I bestaat uit de verkoop van 50 vier- en zespersoons chalets van verschillende modeltypen met prijzen vanaf € 149.000. Naar verwachting zullen er in 2023 nog 32 chalets in de verkoop komen en daarmee zal dit kleinschalige park uitverkocht zijn. Naast het chaletpark bevat het resort een campingdeel met 60 toeristische kampeerplekken. De duurzame recreatieve ontwikkeling van het resort zal nadrukkelijk gericht zijn op aansluiting bij de landschappelijke omgeving met inheemse en streekeigen beplanting.

Bron en meer informatie: www.europarcs.nl

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *