EuroParcs Group nieuwe eigenaar van Camping Schuilenburg

Camping Schuilenburg en het badpaviljoen Hindeloopen hebben een nieuwe eigenaar: Directeur van EuroParcs, Wim Vos beschrijft de aankoop als ,,De camping en het monumentale badpaviljoen liggen op een schitterende locatie aan het water”.

,,Beleving aan, op en in het water is wat voor veel gezinnen een vakantie geslaagd maakt”, vervolgt Vos. ,,Camping Schuilenburg biedt waterbeleving met de hoofdletter W geschreven, want ze ligt direct aan het IJsselmeer. Tel hierbij op de jachthaven en het fraaie historische centrum van Hindeloopen en deze locatie heeft alles wat een vakantie geslaagd maakt.”

De EuroParcs Group, dat eigenaar is van een kleine veertig vakantieparken in binnen- en buitenland, maakt in een later stadium de verdere ambities met het pas verworven bezit bekend. Daarbij is de onderneming zich bewust van de gevoeligheden rondom het uit 1911 stammende badpaviljoen Hindeloopen. ,,Wij weten hoe bijzonder dit pand is als één van de weinige gebouwen van beton in Nederland uit die tijd ”, vertelt Vos over het niet ver van camping Schuilenburg gelegen monument. ,,Wij beseffen ook de rijke historie van deze voormalige parel van de Zuiderzee, hoeveel gezinnen hebben genoten van een stranddag met een hapje en drankje in het paviljoen. Wij gaan in samenwerking met de gemeente dan ook kijken hoe we het beste recht kunnen doen aan deze voor veel mensen speciale plek.”

Dát, en waar mogelijk samenwerken met de lokale gemeenschap, tekent de EuroParcs Group. ,,Bij alles wat we doen geldt de wens dat ook de lokale gemeenschap ervan profiteert”, belooft Vos. ,,Zoals bij al onze parken betrekken we bij onze plannen lokale bedrijven en gaan we daarnaast ook personeel werven voor bijvoorbeeld de receptie. De EuroParcs Group staat voor lokale betrokkenheid, het stimuleren van de werkgelegenheid is daar een belangrijk onderdeel van.”

Bron en meer informatie: www.europarcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *