Britse keten van FEC’s; TeamSport E-karting, opent eerste vestiging in Nederland

Op 14 juli opent TeamSport E-Karting de eerste Nederlandse vestiging in The Wall; een entertainmentbedrijf met e-karting maar ook diverse andere activiteiten. Het is slechts de start van een nieuwe indoor attractieketen in Nederland. Want het bedrijf, met 38 vestigingen in de UK, heeft plannen om binnen een jaar nog 4 a 5 vestigingen in Nederland te openen.

De locatie in The Wall wordt vrijdag 14 juli geopend. The Wall, gelegen in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, biedt een mix van retail en leisure. Alhoewel de meest recente ontwikkelingen vooral plaatsvinden met nieuwe leisurebedrijven.

e-Karting

Met een focus op veiligheid en duurzaamheid, biedt TeamSport een milieuvriendelijke race-ervaring zonder concessies te doen aan de spanning en sensatie van het karten. De elektrische karts kunnen snelheden van maar liefst over de 40 km per uur bereiken. Het bijzondere aan de banen van Teamsport is dat het parcours multi level is aangelegd.

Virtual Reality 

Naast karten biedt TeamSport The Wall ook een scala aan andere leuke activiteiten. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen bij het bowlen, hun dartvaardigheden testen op de e-darts baan of de allernieuwste virtual reality-experience ervaren. Het restaurant biedt uitzicht op de kartbaan, terwijl de bar de ideale plek is om te ontspannen met een drankje na het karten. Natuurlijk zijn ook de Formula 1-wedstrijden op schermen te zien en zal ook voetbal niet ontbreken.

Totaalervaring

TeamSport E-Karting The Wall is de eerste vestiging van TeamSport in Nederland. “We zijn trots dat we in The Wall onze bezoekers een nieuwe, unieke totaalervaring kunnen bieden”, zegt Dom Gaynor, CEO van TeamSport. “Met onze elektrische karts en diverse andere activiteiten is er voor elk wat wils. We willen iedereen, van gezinnen tot bedrijven die op zoek zijn naar een spannend bedrijfsuitje, de mogelijkheid bieden om een onvergetelijke tijd bij ons door te brengen. In TeamSport E-Karting The Wall brengen we plezier, avontuur en gezelligheid samen. Bij ons kan je uren doorbrengen zonder je te vervelen!

TeamSport

Het bedrijf TeamSport is de marktleider in Groot Brittannië op het gebied van indoor karten met maar liefst 38 vestigingen. Ook daar wordt niet alleen karting aangeboden maar spelen in het totaalconcept de horeca en andere activiteiten een belangrijke rol. Door de mix aan activiteiten kunnen we TeamSport ook wel indelen in de categorie Family Entertainment Centra (FEC). Inmiddels zijn er Europese uitbreidingsplannen. Er zijn inmiddels al twee locaties in Duitsland geopend. En nu is ook Nederland aan de beurt. Het bedrijf heeft een ambitieuze groeistrategie en wil binnen een jaar nog vier a vijf locaties in Nederland openen.

Meer informatie: www.teamsport-ekarting.nl

Donderdag neemt de redactie van Pretwerk.nl een kijkje op de locatie. Later volgt meer informatie over de nieuwe vestiging en de plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *