Eerste Open NK Mascottes op 26 mei 2012!

NK MascottesOp 26 mei 2012 organiseren het G-voetbalweekend uit Tilburg en Happy Mascots uit Groningen samen het allereerste Open NK Mascottes! Het Open NK Mascottes is een uniek evenement waarbij mascottes van vakantieparken, recreatiebedrijven, sportclubs en andere organisaties met elkaar strijden om de titel ‘Beste Mascotte van 2012’. Meer informatie is te vinden op de website: www.opennkmascottes.nl

Open NK Mascottes in Tilburg
Tijdens het G-voetbalweekend in Tilburg worden dit jaar naast de gebruikelijke g-voetbalteams ook nog een ander soort deelnemers verwacht: mascottes. De eerste 10 mascottes hebben zich al aangemeld. De organisatie verwacht dat er uiteindelijk zo’n 30 mascottes deelnemen aan het eerste NK. “We zien het NK als een waardevolle toevoeging van het G-voetbalweekend, daarnaast is het natuurlijk prachtig om zoveel mascottes tegelijk rond te zien lopen” aldus Bram Vos van het G-voetbalweekend.

3 BN-ers in de jury
De mascottes worden beoordeeld door de vakjury die bestaat uit 3 BN-ers, waarvan de identiteit nog even geheim blijft. Alle mascottes nemen deel aan 3 onderdelen: Sfeer maken tijdens een voetbalwedstrijd, een fotoshoot en tenslotte een Mascotte run. Wendy Oude Veldhuis van Happy Mascots: “We kiezen met opzet voor 3 onderdelen, zo kunnen de mascottes zich van verschillende kanten laten zien. Entertainen is hierbij erg belangrijk, daar zal de jury zeker op letten!”

Meedoen?
Mascottes uit de recreatiebranche die mee willen doen kunnen zich nog inschrijven voor het NK op 26 mei 2012. Voor meer informatie over de 3 onderdelen of om de mascotte op te geven kunnen geïnteresseerden naar de website van het NK.

Over de organisatie
Dit jaar wordt het G-voetbalweekend voor de 19e keer gehouden. Dit voetbalspektakel voor mensen met en zonder beperking heeft inmiddels landelijke bekendheid en trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers. Meer informatie: www.g-voetbalweekend.nl. Het NK wordt mede georganiseerd door Happy Mascots. Dit Groningse bedrijf produceert mascottepakken, maar schrijft ook mascotteconcepten, maakt ontwerpen en geeft trainingen aan mascotte entertainers. Meer informatie: www.happymascots.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *