Eerste fundering gelegd op Dormio Resort en Hotel De Hondsrug

Op woensdag 12 juni 2024 is de fundering van de eerste woning gelegd op Dormio Resort De Hondsrug. Deze officiële handeling markeert de start van de bouw van een park met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen midden in de Drentse natuur in combinatie met een hotel. Het park wordt volgens planning in 2025 opgeleverd.

Visualisatie van Dormio Resort de Hondsrug

Midden in het Drentse UNESCO Geopark De Hondsrug realiseert Dormio 70 luxe vakantiewoningen en een hotel. De vakantiewoningen zijn gelegen op een eigen en royale kavel. Op Dormio Resort De Hondsrug bouwt Dormio verschillende woningtypes met onder andere een eigen (buiten)wellness, barbecue en pizzaoven of met speciale kidsvoorzieningen. Door het ruime aanbod aan vakantiewoningen voor 2 tot en met 14 personen is het resort een aantrekkelijk investering voor eigenaren en een veelzijdige vakantiebestemming voor onze gasten.

Het resort wordt voorzien van een modern hoofdgebouw met een restaurant en bar, binnenzwembad, fietsverhuur en de Mio Kids Club. Daarnaast komen er 16 hotelkamers in het hoofdgebouw. In het heidelandschap naast het hoofdgebouw worden 27 appartementen ontwikkeld, verdeeld over 3 gebouwen.

Bron en meer informatie: www.dormioinvestments.nl/resorts/dormio-resort-de-hondsrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *