Economic Board Groningen start programma voor ontwikkeling van de gastvrijheidseconomie

Sinds juni 2022 heeft Economic Board Groningen (EBG) een nieuw programma onder haar hoede: Vrijetijdseconomie. Vanuit het programma Vrijetijdseconomie helpen Michelle Moret, Jenz Verbogt, Christa Assink en Rosa van Dusseldorp vrijetijdsondernemers in de provincie Groningen potentiële kansen te benutten, met als doel een positief effect op de economie en leefbaarheid te creëren.

treintje op Landgoed Nienoord (locatie van de eerste inspiratiesessie)

EBG faciliteert hiervoor als aanjager en sparringpartner lokale samenwerkingen tussen ondernemers, overheid, onderwijs en buiten de vrijetijdssector.  

Door in te zetten op lokale en regionale samenwerkingen springen we als verbinder in, daar waar de lokale ondernemer niet altijd zelf verder komt. Vanuit ons programma helpen we daarom ondernemers te verbinden aan de omgeving: mede-ondernemers, overheden, landschapsorganisaties, culturele instellingen, marketingorganisaties etc. Alles om samen tot prachtige plannen en vruchtbare samenwerkingen te komen.   

De initiatiefnemers van het nieuwe programma organiseren op 1 november een eerste inspiratiesessie, speciaal voor vrijetijdsondernemers, met als titel: ‘Anders ondernemen met de uitdagingen van nu.’

Meer informatie: www.economicboardgroningen.nl/programma/vrijetijdseconomie-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *