Droomparken speelt in op grote sportevenementen komende zomer

Het bezoek aan grote sportevenementen zal voorlopig nog wel even last hebben van de coronabeperkingen. Voor liefhebbers van topsport organiseert Droomparken deze zomer de ‘Droomzomer’, waardoor de sportfans hun favoriete sport op een vakantiepark kunnen volgen en zelf beoefenen.

Andries Bruil, directeur van Droomparken, heeft wel even moeten puzzelen op het concept: “Door de rare tijden die we nu beleven moet je als park op zoek naar nieuwe kansen. Veel grote sportevenementen zijn het afgelopen jaar afgelast en uitgesteld naar 2021. Daar mag waarschijnlijk nog weinig publiek bij aanwezig zijn. Wij willen deze sportbeleving voor de fans mogelijk maken in een vakantie-omgeving. Op ons Veluwse Droompark De Zanding bieden we de mogelijkheid om de sporten (coronaveilig) te volgen op grote schermen, en daarnaast ook zelf te gaan sporten in een natuurlijke omgeving. Deze aanpak past prima in onze strategie om vaker met thematiseirng te werken op onze vakantieparken.” 

De Droomzomer

Het thematische festival op Droompark de Zanding wordt georganiseerd van 11 juni t/m 16 september. In deze periode vinden vele grote internationale sporttoernooien plaatsen w.o. Het EK voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France, Wimbledon, en de Grand Prix formule 1 races op Zandvoort.

De Droomzomer wordt een shortbreak vakantie boordevol sportbeleving. Op Droompark ‘De Zanding’ in Otterlo kun je sport beleven in weekenden of midweken. Binnen een arrangement zijn er talloze belevenissen voor jong en oud. Hiervoor worden alle benodigde en vereiste coronamaatregelen getroffen. Je kunt samen sport kijken, meedoen aan sportactiviteiten, je laten inspireren door boeiende verhalen van sporters en sportfanaten, of juist lekker ontspannen en genieten met massages of schoonheidsbehandelingen. Niets moet, alles mag.
 
Het aanbod is heel divers. Er kunnen wedstrijden gevolgd worden via grote schermen op gezellige en coronaproof terrassen met live voor- en nabeschouwingen en artiesten. Er zijn iedere dag gratis sportlessen, van boksen tot (sup)yoga. Er komen ijsbaden met ademhalingssessies. In de Healing Garden kun je relaxen met bijzondere massages. Voor kinderen zijn er speurtochten, toernooitjes, een sportbingo en marshmallow-avonden bij het kampvuur. Ook worden er regelmatig clinics gegeven door Feyenoord Soccer Schools. En dat allemaal gecombineerd met een verblijf in een premium bungalow of cottage midden op de Veluwe.

Bekende sporters werken mee

Bekende sporters en sportliefhebbers vormen de ‘parkdirectie’. Zij drukken hun stempel op het programma en hebben persoonlijke activiteiten in petto. Van uitdagende clinics tot inspirerende verhalen bij het kampvuur. Zij doen ook de voor- en nabeschouwingen op de sport van die dag. Zo kunnen sportliefhebbers, fans, helden en opiniemakers passief én actief samen de grootste sportevenementen beleven.
 
Enkele parkdirecteuren hebben hun komst al bevestigd: oud-wielrenner Michael Boogerd, oud-wielrenster Leontien van Moorsel, volleybalster Manon Flier, oud-schaatser Erben Wennemars en cabaretier-programmamaker Peter Heerschop. Doordat zij met hun gezin op het park aanwezig zijn, kun je ook gewoon een praatje met hen maken. Bovendien kun je aansluiten bij de fietsclinics van Michael en Leontien, meedoen aan het volleybaltoernooi van Manon en aanwezig zijn bij een inspiratiesessie van Peter. Alle parkdirecteuren worden in de Droomparken-app en via de kanalen van De Droomzomer bekend gemaakt.

De Droomzomer is te boeken via https://www.tui.nl/droomzomer.

Meer informatie: www.droomzomer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *