Drie nieuwe segmenten Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2018

De Recreatie Vakbeurs Hardenberg voegt in 2018 nieuwe segmenten aan haar beursconcept toe: Food & Beverage, Entertainment & Games en Tuin & Park. In totaal zijn er daarmee zeven beurshallen met een eigen thema.

Organisator Tom Verbeek zegt over de toevoegingen: “De beurs maakt enorme stappen en groeit elk jaar. Dat willen we doorzetten. Door het toevoegen van deze drie segmenten zijn alle disciplines op de beursvloer te vinden. Door deze disciplines verrassend aan te bieden in zeven creatief aangeklede themahallen, willen we overal hét ‘wow-effect’ creëren bij de bezoekers.”

Het overkoepelende thema van Recreatie Vakbeurs 2018 is ‘een blik op de toekomst’. Mede aan de hand van zeven thematisch ingerichte beurshallen worden verschillende topics belicht:

  • Hal 7: Mobiliteit en Tuin & Park
  • Hal 6: Overnachtingsfaciliteiten
  • Hal 5: Spelen & Bewegen
  • Hal 4: Recreatietechniek en ICT & Software
  • Hal 3: Dienstverlening en Facilitair
  • Hal 2: Entertainment & Games en Zwembad & water
  • Hal 1: Happy Camping, Interieur & Styling en Food & Beverage

Inspiratiepleinen
Naast de verschillende themahallen zullen enkele topics uit de branche middels een inspiratieplein – binnen het thema – worden geïnitieerd. Hier kunnen recreatieprofessionals de nieuwste producten ontdekken en de laatste trends en ontwikkelingen voor de toekomst bekijken. Verbeek: “Op deze pleinen geven we exposanten nog meer exposure en creëren we meer beleving. Ze kunnen hier hun producten laten zien, waaronder de trends voor 2019. Dat sluit weer aan op ons overkoepelende thema ‘een blik op de toekomst’.”

Primeur: 360 graden virtuele tour
Om een beeld en beleving te krijgen van alle zeven gethematiseerde beurshallen, heeft de organisatie een 360 graden film/presentatie gemaakt van de 2017-editie. Verbeek: “Via deze 360 graden virtuele tour laten we kijkers de beurs ontdekken of herbeleven. Dit exclusieve inkijkje gaat door alle zeven hallen, met daarbij achtergrondinformatie over de beurs.” De 360 graden film/presentatie is hier te zien: https://360fabriek-projects.nl/recreatievakbeurs2017/

Ruim 120 inschrijvingen
Na het succes van vorig jaar met 7.709 recreatieprofessionals (stijging van ruim 8% ten opzichte van 2016) en een recordaantal deelnemers (245) hebben zich nu al ruim 120 exposanten ingeschreven voor Recreatie Vakbeurs 2018. Daarmee is 50 procent van alle beurshallen gevuld. De zeventiende editie van Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 27, 28 en 29 november 2018 in Evenementenhal Hardenberg.

Meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *