Disneyland Paris geeft visitekaartje af met herinrichting 5 sterren Disneyland Hotel

Op 25 januari werd het Disneyland Hotel weer heropend na een zeer grondige herinrichting. Beleving en storytelling staan centraal in dit flagshiphotel van Disneyland Paris, waar de gast wordt behandeld als prins of prinses. Er is bijna twee jaar gewerkt aan het creëren van deze nieuwe hotelbeleving, met medewerking van o.a. Walt Disney Imagineering en Walt Disney Animation Studios.

De overweldigende koninklijke ervaring begint op het moment dat gasten de grote lobby binnengaan: een architectonisch meesterwerk geïnspireerd door de bibliotheken van wereldberoemde Franse kastelen.

In deze gastvrije ruimte straalt een monumentale kroonluchter van Boheems kristal waarin het Kasteel van Doornroosje te zien is. Een prachtig lint van licht stijgt op uit deze lichtgevende creatie en gaat helemaal omhoog naar de houten en marmeren mezzanine waar 15 exclusieve diorama’s tentoongesteld worden. Deze zijn een eerbetoon aan hoe Walt Disney en zijn kunstenaars de kunst van verhalen vertellen een nieuwe dimensie gaven via de multiplane camera. De unieke kroonluchter is in Tsjechië gemaakt door een glasblazersexpert die hoge kwaliteit Boheems kristal combineert met de allernieuwste technologieën uit de 21e eeuw.

En zodra ze de lobby binnenkomen, worden de gasten sprookjesachtig welkom geheten door een Royal Greeter die hen uitnodigt om deel uit te maken van het koninklijke verhaal. Daarnaast brengt La Troupe Royale Disney, een vrolijk duo comedians, onverwachts sing-alongs of interactieve koninklijke verhalen ten gehore – een persoonlijke ervaring die in geen enkel ander Disney Hotel beschikbaar is. La Troupe Royale Disney wordt vergezeld door een Disney prinses zoals Assepoester, Rapunzel of Jasmine.

Kamers en suites die koninklijke verhalen vertellen

Het Disneyland Hotel beschikt over 487 kamers en suites met geheel nieuwe, elegante interieurs doordrenkt met de traditie van Disney verhalen, modern comfort en de beste voorzieningen. Van droom-inspirerende kunstwerken tot subtiele accenten in de inrichtng, gasten kunnen genieten van een sfeer die onvergetelijke momenten uit koninklijke Disney verhalen tot in elk detail viert. Gasten kunnen er zeker van zijn dat ze slapen als koninginnen en koningen door hun kussen te personaliseren dankzij een selectie van zeven soorten kussens dat beschikbaar is op een exclusief kussenmenu.

Meer informatie: https://disneylandparis-news.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *